Personeelsbeleid, klaar voor morgen

HR 1x1

Werk en werknemer, een blijvende match

Medewerkers die goed in hun vel zitten, met plezier werken en een leven lang leren en ontwikkelen. Dat is waar jij je sterk voor maakt. FLOW helpt je om nog sterker te staan. Met praktische tools die jou, je medewerkers en je organisatie verder helpen. Zo zet je de punten op de i van je personeelsbeleid.

HR-handvatten om stappen mee te maken

Tests & tools
Branchespecifieke RI&E Breng risico's en knelpunten in veiligheid en gezondheid in je organisatie in kaart. Scan lerende organisatie Doe de scan om te achterhalen in hoeverre je organisatie een 'lerende organisatie' is. Arbo Portal Verbeter de arbeidsomstandigheden in je organisatie. Bedrijfsscan duurzame inzetbaarheid Scan duurzame inzetbaarheid in jouw organisatie. Arbeidsmarktonderzoek 2021 Bekijk het resultaat van het onderzoek onder corporaties. Omgaan met stress Zorg voor werkplezier én voor voldoende herstel, tijdens en na je werk. TOP-campagne Pak werkdruk TOP op!

Zij maakten al werk van morgen.

Linda Bult
De matchmaker Linda probeert als matchmaker het beste uit medewerkers te halen. "Ik vind het ontzettend gaaf dat mensen weer in beweging komen"
Winanda Hordijk
Het Kansenportaal
Winanda vindt goede kandidaten op het Kansenportaal. "Het kost ons veel minder tijd en geld, geen werving-en-selectieprocedure en advertentiekosten."
Helmy van Baal
De werkervaringsplek
Helmy haalde iemand uit een andere sector. "Haar stage was zo succesvol dat we nu met haar samenwerken."