Werk met inspiratie en energie

Vrouw thuis voor raam

Balans in werk-privé

Druk, druk, druk. Je wilt succesvol zijn op je werk, sporten, voor je kinderen zorgen, leuke dingen doen met vrienden en je gezin, aan persoonlijke ontwikkeling doen en af en toe tijd voor jezelf hebben. En het tijd- en plaatsonafhankelijk werken vraagt om een nieuwe balans. Hoe is dat bij jou? Gebruik onze tools om jouw balans weer te vinden en met nieuwe inspiratie en energie verder te kunnen gaan.

Tipkaart werk-privé
Werken in balans 1x1

Ben jij stress de baas? Balanceren kun je leren

Wat geeft jou energie? En wat kost energie? Als je dat weet, kun je ermee aan de slag. Want balans komt niet vanzelf. Het is een vaardigheid die je kunt leren. Je vitaliteit verbeteren kan door je belasting te verlagen of door je belastbaarheid te verhogen. Dat kun je zelf doen, maar ook jouw corporatie heeft daar een rol in. Neem even de tijd om jezelf te testen. Kort en snel voor een eerste indruk. Of juist meteen de diepte in met een uitgebreid online programma. Verminder je werkdruk, verhoog je energie en werkplezier.

Meet je stress Duik de diepte in

Laat je inspireren!

Bekijk alle tests & tools
Gezond werken Blijf niet rondlopen met klachten. Tijdig actie ondernemen voorkomt de kans op langdurige uitval. Maak werk van morgen kaart Jij maakt morgen mogelijk. Voor je klanten, je collega’s, de corporatie en nu ook voor jezelf! In 4 stappen grip op geld Je financiën op orde krijgen én houden? Dit stappenplan biedt houvast.
Werken in balans4 1x1

Kom je er niet uit? We helpen je graag.

Ben je op zoek naar meer balans en kom je er even niet uit? Wil je meer weten over personeelsbeleid, arbozaken of ziekteverzuim? Of zit je met een vraag waar je het antwoord niet op kunt vinden? Neem gerust contact op, we helpen je graag verder.

Neem contact op