Veelgestelde vragen / Help!

Je kunt bij de veelgestelde vragen kijken of je vraag hierbij staat. Staat je vraag er niet bij, dan kun je ons mailen.

Ik heb een vraag over:
Mijn FLOW
Met een 'Mijn FLOW-account' heb je:
  • Al jouw leer- en loopbaanactiviteiten op één plek
  • Toegang tot alle FLOW tests & tools
  • Voorrang bij het bekijken van en reageren op kansen
  • Drie gratis loopbaangesprekken.
Veelgestelde vragen over Mijn FLOW
Loopbaanwijzer

De Loopbaanwijzer bestaat uit twee tests (Interessetest en Capaciteitentest) en drie gesprekken met een loopbaanadviseur. Je kunt de tests altijd doen. Wel moet je de Interessetest hebben gedaan voordat je de Capaciteitentest kunt doen. Je kunt ook altijd een eerste gesprek met een loopbaanadviseur doen, ook als je de tests nog niet hebt gedaan. Voor het tweede en derde gesprek met de loopbaanadviseur moet je wel eerst beide tests hebben gedaan. In Mijn FLOW kun je zien welke stappen je al hebt gedaan en welke je nog kunt doen.

Veelgestelde vragen over Loopbaanwijzer

Kansenportaal

Je kunt via Mijn FLOW naar het Kansenportaal en daar bekijken welke kansen er bij corporaties zijn. Je hoeft hiervoor geen speciaal account aan te maken. Als je wilt solliciteren op een kans of als je de kansen wilt zien die alleen voor jouw corporatie of regio zijn bedoeld, dan moet je een profiel aanmaken. Handig is dat je dan meteen kansen kunt bewaren, alerts kunt aanmaken en jezelf zichtbaar kunt maken voor HR-adviseurs in het kandidatenoverzicht. Wie weet vinden ze je dan wel voor die superkans!

Ben je HR-medewerker en wil je kansen plaatsen, dan kan dat ook via Mijn FLOW. Heb je nog geen account, vraag dat dan aan via kansenportaal@flowweb.nl. Graag met vermelding van naam, functie, corporatie en je corporatiemailadres.

Veelgestelde vragen over het Kansenportaal

Veelgestelde vragen over het plaatsen van kansen

Watdoejijmorgen.nl
Denk jij na over een volgende stap en wil jij een plan voor morgen maken? Kies dan in Mijn FLOW voor 'Mijn plan voor morgen'. Via een aantal vragen wordt jouw situatie in kaart gebracht. Daarna krijg je een passend opleidingsadvies als onderdeel van jouw plan voor morgen. Je kunt dit opleidings-en ontwikkelingsplan verder zelf aanvullen en voor jou op maat maken.

Veelgestelde vragen over watdoejijmorgen.nl
FLOW
Wat is FLOW en wat heb ik aan FLOW? Waarom staat FLOW op mijn loonstrook en hoe kan ik mijn ILOB besteden?

Veelgestelde vragen over FLOW

Neem direct contact op met FLOW

Contact