FLOW is er voor jou!

Over FLOW 1x1

Wat FLOW jou te bieden heeft

FLOW staat voor Fonds Leren en Ontwikkelen Wooncorporaties. We willen dat alle corporatiemedewerkers hun werk goed, gezond en gemotiveerd doen. Nu en straks. Daar ontwikkelen we praktische handvatten voor. Corporatiemedewerkers dragen elk jaar 0,15 procent van hun brutojaarsalaris bij aan FLOW. Jij betaalt daarvan de helft, de werkgever de andere helft. In ruil daarvoor kun je actief met alle FLOW-handvatten aan de slag: tools, testen, adviezen, vacatureoverzichten en meer. Maak er gebruik van, dan sta je sterker in je werk. Nu en straks.

Tests & tools voor werknemers
Over FLOW2 1x1

Ben je werkgever? Ook dan zijn we er voor jou

FLOW helpt je om medewerkers in beweging te brengen. Zitten ze nog op hun plek, kunnen ze of willen ze meer en zijn ze klaar voor morgen? We bieden je allerlei instrumenten waar je actief mee aan de slag kunt. Denk aan praatkaarten, ontwikkelingsplannen en een talentenmonitor. Maak er gebruik van en help je medewerkers verder.

Tests & tools voor werkgevers

Leuk om kennis te maken. Wij zijn FLOW

Jij werkt hard voor jouw corporatie. Wij werken hard voor jou.

Johannes Osinga
Directeur
Johannes Osinga
Karima Smit
Programmamanager
Karima Smit
Kirsten Vlaanderen
Projectcoördinator
Kirsten Vlaanderen
Marèn Karssenberg
Online marketeer
Marèn Karssenberg
Monique de Bruin
Officemanager
Monique de Bruin
Nicole Zwaan
Content marketeer
Nicole Zwaan
Taner Kahraman
Projectleider & adviseur
Taner Kahraman
Bestuur FLOW
FLOW-bestuur

Hoe kunnen we je helpen? Klik op de folder en bekijk alle links

FLOW-folder

Download FLOW-folder

FLOW in 2023

Trots kijken we terug op 2023. Een jaar waarin we veel samen gedaan hebben om ervoor te zorgen dat we 2023 goed, gezond en gemotiveerd hebben kunnen afsluiten. Bekijk de hoogtepunten van 2023 in de infographic en/of download het uitgebreide jaarverslag.

Bekijk infographic en download pdf

Contact opnemen

Heb je een vraag of wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze contactgegevens

DCA en watdoejijmorgen.nl

Sinds 2021 werkt FLOW actief en intensief samen met De Corporatie Academie (DCA). DCA beheert academies voor woningcorporaties. Of anders gezegd: ze helpen medewerkers uit de corporatiesector om te leren en ontwikkelen op een manier die bij hén past. Hun werkwijze is open, verbindend, dynamisch en duurzaam. Dat wil zeggen dat ze gezonde relaties opbouwen tussen vraag, aanbod, mensen en kennis. Samen met DCA zijn wij de initiatiefnemers van www.watdoejijmorgen.nl, het platform voor corporatiemedewerkers die willen bijblijven en groeien in de corporatiesector. Het platform bevat praktische zelftesten, jouw Plan voor morgen, leerlijnen per vakgebied en passende opleidingen.

(Online) leeradviesgesprek Opleidingen op watdoejijmorgen.nl