Jij en je team in beweging

Leidinggevende 1x1

Je bent een belangrijke schakel

Wat heeft jouw team nodig om in beweging te blijven? En wat heb jij nodig om hen daarbij te helpen? Als leidinggevende bied je een stabiele basis aan je medewerkers, maar ook steeds meer een ontwikkelplatform. Wij geven je daar handvatten voor. Begin bijvoorbeeld eens met een ‘ander soort’ gesprek met je medewerkers. En bekijk tegelijkertijd hoe jij je kunt ontwikkelen, om de belangrijke schakel te blijven die je bent.

Maak plan voor morgen

Tools die jou en je team verder helpen

Tests & tools
Whitepaper Leidinggeven in verandering Lees onze visie, op basis van onderzoek en praktijkervaringen uit de sector, waarmee jij het verschil kunt maken. Scan lerende organisatie Doe de scan om te achterhalen in hoeverre je organisatie een 'lerende organisatie' is. Persoonlijk ontwikkelplan Wat heb jij nodig als leidinggevende? Doe de intake. Loopbaanbudget Iedere medewerker heeft een budget. Ook jouw team. Leidinggevendenscan duurzame inzetbaarheid Doe de zelftest. Download de pdf. Arbeidsmarktonderzoek 2021 Bekijk het resultaat van het onderzoek onder corporaties. 15 minuten spargesprek Neem een kwartiertje de tijd om even stil te staan en nieuwe inzichten te krijgen. Wij zijn je sparringpartner. Onderzoek onder leidinggevenden Begin 2023 hebben we onderzoek gedaan onder leidinggevenden in onze branche. Wat zijn hun grootste uitdagingen en hoe gaan ze daarmee om?

Zij maakten al werk van morgen.

Frits Jansen
De werkervaringsplek
Frits ervaarde dat investeren in mensen voor iedereen iets oplevert. "Wees niet bang, laat mensen ontwikkelen. Het loont zichzelf."
Andrea Noordink
De matchmaker Andrea zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek terechtkomen. "Doe iets waar je blij van wordt, niet alleen voor jezelf maar ook voor je werkgever."
Norbert Verheijen
De werkervaringsplaats
Norbert is altijd nieuwsgierig naar nieuwe dingen. "Juist al die initiatieven die nu geboden worden, leiden ertoe dat je alle kansen krijgt."