De Scan Lerende Organisatie is nu beschikbaar!

De wereld voor corporaties verandert snel. Om op deze veranderingen en uitdagingen mee te kunnen bewegen moet een organisatie behoorlijk wendbaar zijn. Een lerende organisatie is een wendbare organisatie. Maar hoe word je dan een lerende organisatie?

De ontwikkelingen gaan snel, en de branche heeft mede door de samenstellingen van de werknemers en de lange dienstverbanden daar ook een uitdaging. Een lerende organisatie komt voort uit een bewuste organisatie. Deze kijkt regelmatig naar vorderingen in doelstellingen, bewoners, service en mogelijke verbeteringen in haar dienstverlening. Hier word er steeds opnieuw gekeken of de dienstverlening nog genoeg is afgestemd op de markt. Een lerende organisatie is dan ook een wendbare organisatie die meebeweegt op de veranderingen die dan aan de orde zijn.

De 'Scan Lerende Organisatie' is een nulmeting in de organisatie om te achterhalen in hoeverre deze organisatie een 'lerende organisatie' is. Deze scan is onder meer gebaseerd op theorie van McKinsey, en beslaat zes categorieën: strategie, middelen, structuur, leiderschap, mensen en sleutelvaardigheden. Na de scan krijg je een uitgebreid adviesrapport.

Laat je naam en e-mailadres hier achter en wij sturen je een aanmeldlink voor de scan!

LET OP: de aanmeldlink wordt verstuurd van het systeem waarin de scan is ontwikkeld: no-reply@aegolius-academy.nl. Check daarom ook je spamfolder even. Heb je na twee werkdagen nog geen mail ontvangen? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen je graag!

Laat je gegevens achter

*
*
*

Op dit formulier is het privacystatement van FLOW van toepassing. Met het versturen van dit formulier ga je hiermee akkoord.