Het wordt een TOP jaar

Dit najaar lanceren we (in opdracht van cao-partijen) een TOP-campagne voor werkgevers en OR-leden. Daarmee willen we de cao-afspraken over werkdruk en agressie nog eens onder de aandacht brengen. Maar we willen meer. We willen vooral veel van elkaar leren en voorbeelden delen die de werkdruk, agressie en stress bij de bron aanpakken. Kortom we gaan samen aan de slag met werkdruk, werkstress en agressie, geweld en grensoverschrijdend gedrag.

TOP plaatje bovenaan

Schrijf je in voor kick-off webinar

We trappen de TOP-campagne af met een inspirerend webinar op 20 september 2022. Verrassende sprekers gaan in op werkdruk en agressie en laten je net even anders kijken. Mis het niet en schrijf je nu alvast in.

Hoewel het ook belangrijk is dat medewerkers zelf leren omgaan met werkdruk, stress & agressie, ligt de focus van de campagne op de bronaanpak en wat kunnen we op dat vlak van elkaar leren. Dit webinar is daarom primair voor werkgevers (directeur-bestuurder, leidinggevende, HR) en OR.

Schrijf je in

TOP-cases


"Beoordelingsgesprekken hebben we vervangen door twee keer per jaar een Goed Werkgesprek."

Annemieke Bos, HR-adviseur Dudok Wonen


"Wij combineren ons medewerkers-tevredenheidsonderzoek met een PSA-onderzoek. Dat scheelt enorm in tijd en kosten."

HR-medewerker bij corporatie

Deel je TOP-case

Hoe gaat jouw corporatie om met werkdruk, stress en agressie? Hoe worden de oorzaken binnen de organisatie aangepakt? Hoe ga jij een open gesprek aan? Hoe doe je onderzoek? Welke preventieve maatregelen leverden veel op? Hoe pakt jouw corporatie dit probleem bij de basis aan? Waar zijn jullie trots op? Als we met elkaar delen wat goed gaat, wat werkt en wat echt iets oplevert, dan profiteert iedereen daarvan. Zo maken we met elkaar de hele sector TOP!

Deel je case