Pak werkdruk TOP op

We werken in een mooie branche en daar hoort ook aandacht voor werkdruk, stress en agressie bij. Hierover hebben we afspraken in de cao Woondiensten gemaakt. De letters van TOP staan voor onze afspraken: Twee keer per jaar een onderzoek, Op de agenda in ieder gesprek en Preventieve maatregelen nemen. Bekijk de video hieronder (klik op logo).

Pak werkdruk TOP op!

TOP cases

Hoewel het ook goed is dat medewerkers zelf leren omgaan met werkdruk, stress & agressie, is het belangrijk dat het bij de bron wordt aangepakt. Wat kunnen we op dit gebied van elkaar leren? Verschillende corporaties delen hieronder hun TOP case.

Denise Omloo
Denise Omlo, P&O-adviseur Waterweg Wonen
Hard werken aan werkgeluk
Kirsten podcast website
Kirsten Vlaanderen, projectcoördinator FLOW, Yvonne de Wit, manager Mens & Organisatie Woonpartners
Breng werkplezier terug in de corporatie
Pak werkdruk TOP op
Lees alle TOP-cases

Ook interessant

HR stappenplan werkdruk Doorloop het stappenplan Aanpak Werkdruk en krijg zicht op wat je als organisatie kunt doen en wat medewerkers zelf kunnen doen. Community werkdruk In de community Werkdruk kun je ervaringen delen, vragen stellen en kennis opdoen over werkdruk. Branchespecifieke RI&E Met een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) breng je risico’s en knelpunten van veiligheid en gezondheid in je bedrijf in kaart. Webinar Pak werkdruk TOP op Kijk en luister naar een columnist, twee A&O-deskundigen en een bestseller auteur over werkdruk, geweld en agressie.

Deel je TOP-case

Hoe gaat jouw corporatie om met werkdruk, stress en agressie? Hoe worden de oorzaken binnen de organisatie aangepakt? Hoe ga jij een open gesprek aan? Hoe doe je onderzoek? Welke preventieve maatregelen leverden veel op? Hoe pakt jouw corporatie dit probleem bij de basis aan? Waar zijn jullie trots op? Als we met elkaar delen wat goed gaat, wat werkt en wat echt iets oplevert, dan profiteert iedereen daarvan. Zo maken we met elkaar de hele sector TOP!

Deel je case