TOP webinar

Op 20 september startte de TOP campagne met een webinar. De TOP campagne werd afgetrapt met een inspirerend webinar met bijna 200 directeur-bestuurders, leidinggevenden, HR en OR. Benieuwd naar de rake column van Sheila Sitalsing, het advies van A&O-deskundigen Koen Langenhuysen en Joke Koster over werkdruk of het bevlogen betoog van Caroline Koetsenruijter over geweld en agressie? Bekijk dit webinar hier terug.

TOP webinar plenaire deel
Video plenaire deel Voormalig Volkskrant-columniste Sheila Sitalsing met een column, Patricia Willemsen, programmamanager FLOW, in gesprek met bestseller auteur Caroline Koetsenruijter (Het Agressieparadijs) en A&O-deskundigen Joke Koster en Koen Langenhuysen.
TOP webinar breakoutsessie
Video breakout-sessie Patricia Willemsen in gesprek met A&O-deskundige Joke Koster en bestseller auteur Caroline Koetsenruijter (Het Agressieparadijs) over werkdruk, geweld en agressie.

Presentaties

Column Sheila Sitalsing Presentatie plenaire deel (pdf) Presentatie break-outsessie Het open gesprek (pdf) Presentatie break-outsessie Agressie (pdf)
Pak werkdruk TOP op!

TOP tools

In het webinar werd verwezen naar de Werkdruk/PSA-scan, het werkdrukstappenplan voor HR, de arbeidshygiënische strategie en de branchespecifieke RI&E. Deze zijn terug te vinden onder TOP tools.

Top tools