Alles over het Kansenportaal

In het Kansenportaal vind je vacatures en andere kansen die door corporaties zijn geplaatst. Dus ook stage- en werkervaringsplekken.

Kansenportaal 1x1

Op zoek naar kansen die bij jou passen

In het Kansenportaal vind je een overzicht van alle vacatures en andere kansen die door woningcorporaties zijn geplaatst. Dus ook stage- en werkervaringsplekken. Ook vind je kansen van externe sites. Je kunt kansen bekijken zonder direct een account aan te maken. Wil je reageren op kansen, gevonden worden of berichten krijgen als er interessante kansen voor jou zijn? Meld je dan aan en haal alles uit het Kansenportaal. Kijk rond!

Bekijk video-instructie Download quick guide

Kansen vinden, bewaren & direct solliciteren

Vind en verzamel alle kansen die bij je passen. Sla interessante kansen op of solliciteer meteen. Handig en overzichtelijk binnen jouw eigen Kansenportaal-omgeving.

Meld je aan

Jij & je talent in de etalage

Durf jezelf en je talent in de etalage te zetten. Maak duidelijk wie je bent en waar je naar op zoek bent.

Meld je aan
Over FLOW 1x1

Goed profiel, goed gevonden

Wil je niet alleen zoeken, maar ook gevonden worden? Maak dan een uitgebreid profiel aan binnen het Kansenportaal. Hoe vollediger jij hem maakt, hoe beter je gevonden wordt. En hoe beter de aangeboden kansen bij jouw talenten passen. Zo komen er mooie dingen op je pad.

Maak een profiel aan
Heidi Spijker
Een goed profiel in Kansenportaal
Heidi deed via het Kansenportaal een oproep en vond een nieuwe baan. "Dit is zoveel makkelijker."
Winanda Hordijk
Zoek in openbare profielen
Winanda tipt mensen die zich willen aanmelden: "Zet je profiel openbaar, dan kan ik je vinden en vul je profiel volledig in: wat je kan en waar je naar op zoek bent."
Chris Pettersson
Op zoek naar vacatures
Chris gunde zichzelf iets nieuws. "Kijk en laat je verrassen, dan kom je misschien wel op een heel ander pad terecht."