Arbo-werkboeken

Alle corporaties hebben te maken met Arbowetgeving. De benodigde informatie daarvoor hebben we in zes Arbo-werkboeken gezet. De eerste vier zijn bedoeld voor de Technische Dienst en de laatste twee voor de kantooromgeving.

Direct naar: ...

Ben je binnen je corporatie bezig met Arbowetgeving? Vind je het verbeteren van de arbeidsomstandigheden van corporatiemedewerkers en het waarborgen van correcte arbeidsomstandigheden belangrijk? Alle informatie daarover kun je vinden in zes Arbo-werkboeken.

Zes delen

De eerste vier Arbo-werkboeken zijn bedoeld voor de Technische Dienst en de laatste twee delen voor de kantooromgeving. Deze Arbo-werkboeken zijn verspreid onder de woningcorporaties. De Arbo-werkboeken worden jaarlijks voorzien van een update. Deze update wordt alleen digitaal doorgevoerd (Update 2018Update 2017, Update 2016, Update 2015, Update 2014 en Update 2013). Hieronder staan alle delen van de Arbo-werkboeken in pdf-formaat.

De bijlagen staan ook in Word-formaat op de site, zodat je deze kunt gebruiken in je eigen situatie.

1. Wettelijk kader

Arbo-werkboek 1
Arbo-werkboek 1 (pdf)

2. Nieuwbouw en herstructurering

Arbo-werkboek 2
Arbo-werkboek 2 (pdf)

3. Planning onderhoud en beheer

Arbo-werkboek 3
Arbo-werkboek 3 (pdf)

4. Niet-planmatig onderhoud en beheer

Arbo-werkboek 4
Arbo-werkboek 4 (pdf)

5. Kantooromgeving

Arbo-werkboek 5
Arbo-werkboek 5 (pdf)

6. Psychosociale arbeidsbelasting

De inhoud van dit werkboek is verwerkt in de tekst van de Arbo Portal op deze site over agressie en ongewenste omgangsvormen.
Naar Arbo Portal