Verbeter de arbo voor je medewerkers

Herken de stresssignalen bij medewerkers en ga aan de slag met de oorzaken, zoals werkdruk, ongewenste omgangsvormen. Of verhoog de vitaliteit van medewerkers. Check een handig stappenplan.

Werkdruk 2x1
Werkdruk
Wat is dat nu precies: ‘werkdruk’? En wat kun je als leidinggevende daaraan doen?
Ongewenste omgangsvormen 2x1
Agressie / ongewenste omgangsvormen
Agressie en andere ongewenste omgangsvormen bederven de werksfeer en kunnen het zelfvertrouwen, de prestaties en gezondheid van medewerkers aantasten. Ze kunnen leiden tot ziekteverzuim en uitval.
Gezondheid 2x1
Gezondheid & vitaliteit
Hoe kun je de vitaliteit van je medewerkers bevorderen door hun belastbaarheid te verbeteren?
Arbobeleid 2x1
Arbobeleid
Wat is jouw rol bij de belangrijkste onderdelen van het arbobeleid?
Hybride werken
Kantoor- en thuiswerk
In corporaties wordt veel beeldschermwerk gedaan. Steeds vaker in een combinatie van werken op kantoor en thuis, ofwel: tijd- en plaatsonafhankelijk werken. Welke arbo-aspecten zijn daarbij relevant?

Interessant voor je medewerkers

Stressmanager Wat geeft jou energie? En wat kost energie? Neem even de tijd om jezelf te testen. Verminder je werkdruk, verhoog je energie en werkplezier. Toolkit verward gedrag De toolkit van Aedes helpt bij de omgang met personen met verward gedrag en het waarborgen van de veiligheid van medewerkers. Gezond & vitaal blijven Hoe kun je jouw gezondheid en vitaliteit een boost geven? Waaraan herken je stress en wat helpt dan?