Leidinggeven in verandering

Zet een stap naar jouw beste leiderschap in een veranderende arbeidsmarkt. Toekomstgerichte medewerkers en leidinggevenden zijn essentieel. Als leidinggevende ben jij de spil om deze opgave bovenaan de agenda van jouw corporatie te plaatsen.

Hoe doen corporaties dat?

Michiel Sluijsmans, directeur-bestuurder Krijtland Wonen, ziet veel maatschappelijke vraagstukken voor de deur staan. Wat betekent dat voor het leiderschap?-> Meer praktijkvoorbeelden

Werksessies

Er zijn drie werksessies die je intern met je collega-leidinggevenden kunt volgen:

 • Werksessie 1: Hoe boei ik nieuw talent?
 • Werksessie 2: Hoe hou ik medewerkers in beweging?
 • Werksessie 3: Hoe versterk ik mijn eigen leiderschap?

  Wil je deze sessie(s) met je collega-leidinggevenden samen volgen, laat ons dit weten op info@flowweb.nl.

  -> Programma werksessies

  Wil je liever met leidinggevenden uit andere corporaties bovenstaande onderwerpen in één werksessie bespreken? Dat kan nog online op 2 oktober. Lees er hier meer over.

  Webinar Leidinggeven in verandering

  Webinar

  Op 16 mei was het webinar Leidinggeven in verandering. Zet een stap naar jouw beste leiderschap in een veranderende arbeidsmarkt! Bas Kodden, leiderschapsdeskundige verbonden aan het Center for Leadership & Personal Development aan Nyenrode, en Bart Götte, hoofddocent Future of Work aan de UvA, inspireren je en zetten je aan het denken.

  Kijk het webinar hier terug (klik op de foto).

  FLOW Whitepaper Leidinggeven in verandering1x1

  Whitepaper

  En er is meer! In de whitepaper Leidinggeven in verandering leer je ons (FLOW) wat beter kennen en delen we onze visie, op basis van onderzoek en praktijkervaringen uit de sector, waarmee jij het verschil kunt maken.

  Download Whitepaper
  Nieuw talent boeien
  Hoe boei ik nieuw talent?
  Medewerkers in beweging houden
  Hoe hou ik medewerkers in beweging?
  In gesprek met MT 2x1
  Hoe versterk ik mijn eigen leiderschap?
  Werken in balans
  Meer mogelijkheden met FLOW

  We denken met je mee

  Wil je sparren over jouw uitdagingen of de rol die jij hebt als leidinggevende? Heb je vragen over de tools zoals hierboven beschreven? Behoefte aan meedenkkracht? Neem gerust contact met ons op!

  Karima Smit 40x24
  06-52 52 52 00 | k.smit@flowweb.nl
  Karima Smit
  Johannes Osinga 40x24
  06-83 10 49 75 | jp.osinga@flowweb.nl
  Johannes Osinga

  We luisteren naar jouw vraag

  Moeite met het aantrekken van het juiste talent? Is het oplossen van de mismatch tussen wat medewerkers in huis hebben en de competenties die corporaties nu en in de toekomst vragen ​een uitdaging voor je? Net zoals het binden, boeien en behouden van medewerkers? Dan ben je niet de enige. Uit een onlangs gehouden onderzoek onder leidinggevenden over de juiste mensen, nu en in de toekomst, zagen leidinggevenden deze drie onderwerpen ook als belangrijkste uitdagingen.

  Infographic Onderzoek Leidinggeven in verandering
  Onderzoek leidinggevenden (uitgebreid)