Podcasts - leidinggeven in verandering

Leidinggeven in een veranderende arbeidsmarkt en de uitdagingen die leidinggevenden daarbij tegenkomen. Beluister de podcasts hierover.

Hoe behoud je de balans tussen minder en meer ervaren medewerkers?

In deze podcast gaat Karima Smit van FLOW in gesprek met directeur-bestuurder Hanneke Vliet Vlieland van 3B wonen, waar na een forse natuurlijke uitstroom de organisatie een instroomvraagstuk had. Hoe heeft zij het aangepakt en hoe vindt zij de balans tussen de minder en meer ervaren medewerkers?


De transitie in leiderschap

In deze podcast gaat Karima Smit van FLOW in gesprek met Matthijs Hulsbosch, manager vastgoed en duurzaamheid woonstichting thuis. Over hoe hij leiderschap heeft zien veranderen in de afgelopen 20 jaar, hij zelf die transitie heeft doorgemaakt en hoe hij nu medewerkers faciliteert de beste versie van zichzelf te zijn.


Hoe houd je elkaar vast in roerige tijden?

In deze podcast gaat Karima Smit van FLOW in gesprek met Soraya Gallas, teammanager contract- & leveranciersmanagement en support bij Hof wonen. Over hoe je elkaar vasthoudt in een tijd waarin een wervelwind aan veranderingen op jou en je team afkomen. Welke rol pak je daarin als leidinggevende?


Ruimte voor je medewerkers door los te laten

In deze podcast gaat Karima Smit van FLOW in gesprek met Corinne van Dessel, manager omgeving en organisatie bij Elkien. Over hoe zij als leidinggevende een andere rol heeft gekregen als leidinggevende. Steeds meer loslaten van de inhoud en veel meer bezig zijn met luisteren naar en faciliteren van de medewerkers in het team om hen te laten groeien.