Werksessies Leidinggeven in verandering

Werksessie 1: Hoe boei ik nieuw talent?

Met veel moeite heb je het nieuwe talent voor je team gevonden! Echt de goede aanvulling voor het team, een andere blik en frisse wind. Na enige tijd zie je de motivatie dalen, de ontevredenheid toenemen en het ongeduld groeien. Hoe voorkom je dat de nieuwe talenten weer vertrekken? Hoe kun je ze blijven boeien? Herken jij dit vraagstuk? Dan is deze werksessie iets voor jou.

Aanmelden werksessie 1

Werksessie 2: Hoe hou ik medewerkers in beweging?

Je hebt een sterk team met een aantal dragende krachten. Een paar loyale medewerkers die al vele jaren voor de woningcorporatie werken. Hoe breng je deze groep medewerkers in beweging? Hoe zorg je dat ze mee kunnen met alles wat er verandert in de sector? Hoe raak je ze om, ook al hebben ze veel kennis, zich te blijven ontwikkelen? Herken jij deze vragen? Dan is deze werksessie iets voor jou.

Aanmelden werksessie 2

Werksessie 3: Hoe versterk ik mijn eigen leiderschap?

Jij als leidinggevende bent de spil in de veranderende arbeidsmarkt. Je hebt namelijk maar liefst vier verschillende rollen. Of je nu directeur-bestuurder, manager of teamleider bent, je bent in meerdere of mindere mate strateeg, expert, leider en medewerker. Blijf jezelf ontwikkelen en versterk jouw leiderschap om deze rollen goed te blijven vervullen. Leiding moet je tenslotte nemen om het te kunnen geven.

Aanmelden werksessie 3

Ander tijdstip of met eigen MT?

Wil je deze sessie(s) op een ander tijdstip dan vermeld of met je eigen MT samen, laat ons dit dan weten op info@flowweb.nl.