Werksessies Leidinggeven in verandering

Onderstaande sessie(s) kun je intern met je collega-leidinggevenden samen volgen. Wil je dat? Laat ons dit dan weten op info@flowweb.nl.

Werksessie 1: Hoe boei ik nieuw talent?

Met veel moeite heb je het nieuwe talent voor je team gevonden! Echt de goede aanvulling voor het team, een andere blik en frisse wind. Na enige tijd zie je de motivatie dalen, de ontevredenheid toenemen en het ongeduld groeien. Hoe voorkom je dat de nieuwe talenten weer vertrekken? Hoe kun je ze blijven boeien? Herken jij dit vraagstuk? Dan is deze werksessie iets voor jou.

Werksessie 2: Hoe hou ik medewerkers in beweging?

Je hebt een sterk team met een aantal dragende krachten. Een paar loyale medewerkers die al vele jaren voor de woningcorporatie werken. Hoe breng je deze groep medewerkers in beweging? Hoe zorg je dat ze mee kunnen met alles wat er verandert in de sector? Hoe raak je ze om, ook al hebben ze veel kennis, zich te blijven ontwikkelen? Herken jij deze vragen? Dan is deze werksessie iets voor jou.

Werksessie 3: Hoe versterk ik mijn eigen leiderschap?

Jij als leidinggevende bent de spil in de veranderende arbeidsmarkt. Je hebt namelijk maar liefst vier verschillende rollen. Of je nu directeur-bestuurder, manager of teamleider bent, je bent in meerdere of mindere mate strateeg, expert, leider en medewerker. Blijf jezelf ontwikkelen en versterk jouw leiderschap om deze rollen goed te blijven vervullen. Leiding moet je tenslotte nemen om het te kunnen geven.

We denken met je mee

Vind je bovenstaande sessies te uitgebreid? Wil je sparren over jouw uitdagingen of de rol die jij hebt als leidinggevende? Heb je vragen over de tools zoals hierboven beschreven? Behoefte aan meedenkkracht? Neem gerust contact met ons op!

Karima Smit
06-52 52 52 00 | k.smit@flowweb.nl
Karima Smit
Johannes Osinga
06-83 10 49 75 | jp.osinga@flowweb.nl
Johannes Osinga