Voortgang

Direct naar: ...

Gebruik je plan als leidraad en pak het er regelmatig even bij. Wat was je van plan? Met welk doel? Hoever ben je er al mee? Lig je nog op koers? Hebben zich misschien nieuwe kansen voorgedaan? Of zijn er redenen om je plan aan te vullen of je koers wat bij te stellen?

Bespreek de voortgang van jouw ontwikkelacties periodiek met je leidinggevende en anderen die belangrijk voor je zijn. Blijf toetsen of je op de goede weg bent. Op ieder gewenst moment kan je nog eens terugkijken naar de stappen 1, 2 en 3. Misschien is het zelfs een goed idee om twee plannen te maken. Een plan voor de korte termijn en een plan voor de langere termijn. Of een plan gericht op je huidige baan en een plan gericht op verbreding of doorgroei naar een andere baan. Zo blijf je flexibel en ben je altijd op je toekomst voorbereid!

Bijblijven2 1x1
Blijven verbeteren
Blijf meebewegen met je werk en zorg dat je weet wat jij nodig hebt om te blijven verbeteren.
Inspiratiegids wat doe jij morgen
Corporatie van de toekomst
Houd jezelf op de hoogte van de veranderingen binnen de negen vakgebieden in de komende jaren.
Ontwikkelpraatkaart
Ontwikkelpraatkaart
Bespreek de voortgang van jouw ontwikkelacties periodiek met je leidinggevende en anderen die belangrijk voor je zijn. De ontwikkelpraatkaart helpt je bij de voorbereiding van dat gesprek.