Voorbereiding medewerker

Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk. Dat willen we nu en liefst ook over 2, 5 of 10 jaar. Over een paar jaar ziet veel werk er anders uit dan nu. Misschien leuker, misschien ook niet. Grote kans dat er dan andere vaardigheden en competenties nodig zijn om je werk succesvol te kunnen doen. Het stappenplan duurzame inzetbaarheid (DI) helpt je om je bewust op de toekomst voor te bereiden.

Quick Scan 1x1

Nu én straks lekker aan het werk

Weet jij al wat er de komende jaren in je werk gaat veranderen en wat dit voor jou betekent? Hoe zorg je ervoor dat je vaardigheden up-to-date blijven? Of dat je – als dat gewenst of nodig is – de overstap kunt maken naar een andere baan?

Wil je je doelgericht op de toekomst voorbereiden? Volg de route naar duurzame inzetbaarheid in vier stappen. Elke stap biedt handige tips en tools, die je helpen om het maximale eruit te halen. Je maakt je eigen ontwikkelplan op maat. Doel: nu én straks lekker aan het werk zijn.

Bekijk het stappenplan Naar stap 1: Toekomst van mijn werk
SPP DI stappenplan vierkant

Investeer als leidinggevende in je medewerker!

Ben je leidinggevende en wil je investeren in de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers? Deze route, de tips en tools helpen je om hier gestructureerd en doelgericht mee aan de slag te gaan en je medewerkers maximaal te ondersteunen. Ze zullen je dankbaar zijn!

De route naar duurzame inzetbaarheid maakt onderdeel uit van de integrale aanpak SPP-DI. Deze integrale aanpak ondersteunt zowel de corporatie als haar medewerkers om zich voor te bereiden op de toekomst. Ieder vanuit hun eigen perspectief en verantwoordelijkheid.

Naar SPP-DI-stappenplan

Naar stap 1: Toekomst van mijn werk