Patricia neemt afscheid van FLOW

Geplaatst op: 21 december 2023
Patricia afscheid 2023

Per 1 januari 2024 vertrekt programmamanager Patricia Willemsen bij FLOW.

Afscheid van haar collega's nam ze al op vrijdag 15 december 2023 tijdens de kerstbijeenkomst. Daar werd ze zeer geprezen door directeur Johannes Osinga en Academie-manager Annedien van Ouwendorp en door alle collega's. Patricia heeft enorm veel betekend voor FLOW. Ze was verantwoordelijk voor het initiëren en realiseren van alle dienstverlening op het gebied van Leren & Ontwikkelen en op het gebied van Arbo. Het meest in het oog springend is daarbij het digitale leerplatform watdoejijmorgen.nl. Maar ook een onderzoek naar de leerbehoeften voor de Corporatie van de toekomst en het organiseren van webinars tijdens de Coronaperiode. Op Arbo-gebied realiseerde Patricia, samen met collega’s, de integratie van de Arbo Portal op flowweb.nl, de ontwikkeling van een Werkdruk/PSA-Scan Woningcorporaties en een nieuwe branche-RI&E.

Trots

Patricia is trots op de behaalde resultaten. En terecht! Zelf zegt ze daarover: "In de afgelopen zes jaren hebben we duurzame inzetbaarheid bij werkgevers en werknemers gestimuleerd en gefaciliteerd met professionele dienstverlening. Ik ben trots op de realisatie van het digitale leerplatform – watdoejijmorgen.nl – wat ook de basis heeft gelegd voor de samenwerking tussen FLOW en de Corporatie Academie. In december hebben we het lustrum van dit succesvolle platform gevierd. Ook ben ik trots op de dienstverlening die we op Arbo-gebied hebben gerealiseerd met de geïntegreerde Arbo Portal, Werkdruk/PSA-scan en de moderne branche-RI&E. Een mooie uitspraak is: 'Er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan, en de tijd van gaan is nu gekomen'."

Ondernemerschap

Met deze stap geeft Patricia ruimte aan (nieuwe) collega’s die verder kunnen bouwen aan de dienstverlening van FLOW en DCA zodat corporatiemedewerkers hun werk ook in de toekomst goed, gezond en gemotiveerd kunnen blijven doen. Wat gaat ze eigenlijk doen? Patricia: "Als mededirecteur van de 2W Groep BV | PWDevelopment kan ik me nu volledig focussen op ondernemerschap. Er ligt veel werk en er zijn ook veel kansen: ik neem de tijd om te bepalen waar ik me op ga richten in deze transitie. In ieder geval blijf ik de komende tijd nog betrokken bij FLOW voor het afronden van de cao-campagne Zet ’n stap en wellicht ook bij andere activiteiten in de toekomst."