Online workshop ‘Hoe combineer je zorg en werk?’

Geplaatst op: 02 november 2023
Mantelzorg

CNV Vakmensen biedt een gratis online workshop aan over mantelzorg. Ook niet-leden zijn welkom.

Ben je mantelzorgverlener of ben je leidinggevende van een mantelzorgverlener, dan is de online workshop ‘Hoe combineer je zorg en werk’ iets voor jou. De workshop wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW en vindt twee keer plaats: op 14 en 28 november om 19.30 uur.

Het valt niet altijd mee om zorg en werk te combineren. In de workshop zoemen we in op het belang van positieve gezondheid. De beweging rond positieve gezondheid is door Machteld Hubert uitgewerkt en verder ontwikkeld. Met name in de gezondheidszorg is er voor deze beweging veel belangstelling. Ook voor mantelzorgers en leidinggevenden biedt de beweging van de positieve gezondheid belangrijke inzichten.

Positieve gezondheid biedt een bredere kijk op gezondheid, uitgewerkt in zes dimensies. Met die bredere benadering draag je bij aan het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan. Én om zo veel mogelijk eigen regie te voeren. De workshop biedt handvatten voor het op een gezonde manier combineren van zorg en werk.

Online workshop ‘Hoe combineer je zorg en werk?’

14 november en/of 28 november om 19.30 uur

10 november: Dag van de Mantelzorg

Op 10 november is het de Dag van de Mantelzorg. Een mooie gelegenheid om als werkgever het thema werk en mantelzorg (weer) onder de aandacht te brengen in jouw organisatie. En wat ga je als mantelzorger zelf doen? We geven je tips.