Maandthema september: Vitaliteit

Geplaatst op: 05 september 2024
Maandthema Vitaliteit september nieuwsbericht

Hoe fit en energiek voel jij je? Interessant om daar eens bij stil te staan. Wij doen dat met het maandthema van september Vitaliteit.

Vitaliteit gaat over geestelijke én lichamelijke gesteldheid. Als je fit en vitaal bent leidt dat tot energie in je werk en daarbuiten. Deze maand een webinar over hoe je je dagelijkse werkrituelen kunt transformeren voor een gezonder en productiever leven. En natuurlijk weer tips, tools en trainingen die bij het thema Vitaliteit passen. Doe er je voordeel mee!

Webinar

Op maandag 16 september om 13.00 uur wordt het gratis webinar 'Kantoor revolutie: transformeer je werkdag in 60 minuten' gegeven door Annemie Webers. Tijdens dit webinar duik je in de mythes van productiviteit en welzijn. Ontdek waarom veelvoorkomende overtuigingen jouw potentieel op het werk beperken en hoe je deze kunt doorbreken voor verbeterde prestaties en welzijn. Meld je aan via onderstaande knop.

Poster

Daarnaast hebben we een poster samengesteld met ons aanbod rond dit thema, waaronder trainingen en inspirerende content, ontworpen om je kennis te vergroten over dit onderwerp. Denk bijvoorbeeld aan de trainingen 40 dagen vitaliteit, Timemanagement: 100% op maat, of Focus like a pro. Maar ook test & tools als de Quick Scan, Ontwikkelpraatkaart of de Arbo Portal.

De poster kun je onderstaand downloaden of door op de foto van de poster te klikken. Bekijk ons aanbod, print de poster uit en/of deel deze digitaal met jouw collega’s.

Thema op WDJM

Op watdoejijmorgen.nl staat een heel thema rondom Vitaliteit. Hier kun je per vakgebied alle informatie vinden over vitaliteit en waarom het zo belangrijk is om hier kennis van te hebben. Ook hier staan relevante trainingen (per vakgebied) en handige links met meer informatie.