Corporatiekring Leren: de lerende corporatie

Geplaatst op: 30 juli 2024
Corporatiekring Leren

Hoe lerend is jouw corporatie? Ontdek dat tijdens de Corporatiekring Leren die later dit jaar weer van start gaat. De Corporatiekring is een halfjaarlijkse bijeenkomst voor en door corporatiemedewerkers met een passie voor leren.

Wat ga je doen?

In de Corporatiekring Leren ga je aan de slag met het leerhuis met vijf daarbij behorende pijlers, een concept dat FLOW heeft ontwikkeld. Je brengt je eigen leerhuis in kaart, maakt een persoonlijk actieplan en zet voor jou haalbare stappen op de vijf pijlers van het leerhuis.

Het leerhuis en de pijlers helpen om in kaart te brengen hoe lerend jouw corporatie nu al is. Waar ben je al goed bezig en op welke punten is actie mogelijk? Dit geeft overzicht. Het geeft je ook een actieplan om je te focussen op de eerste deelstap die past bij jouw corporatie, jouw situatie en jouw cirkel van invloed. En dat zonder de andere stappen en de stip op de horizon uit het oog te verliezen.

Ben jij erbij? Meld je dan aan via onderstaande knop.

Waar en wanneer?

We organiseren de Corporatiekring Leren dit jaar voor maar liefst zes groepen in verschillende regio's. Per groep zijn er twee bijeenkomsten en een online intervisiebijeenkomst.

Corporatiekring leren data