Vitaliteit (e-learning)

Je voorkomt een burn-out en stress met kleine veranderingen op het gebied van eten, slapen en bewegen. Resultaat: meer power, productiviteit en plezier.

Omschrijving

Een gezonde levensstijl leek nog nooit zo makkelijk, met fitgirls en -guys die ons op social media voorzien van food- en sporthypes. Maar is dat echt zo? Zeg nou zelf, goede voornemens houden we zelden lang vol. Hoe komt dat? Wat is nu echt gezond eten? De waarde van een goede nachtrust? Hoe zorg je voor meer lichaamsbeweging die bij je past? Tijd voor vitale veranderingen!

De online training 'Vitaliteit' is voor iedereen die alles uit zijn leven wil halen en stressklachten wil voorkomen of verminderen. In deze training zoomen we daarom in op ons eigen lichaam. Je gaat aan de slag met gezond eten, beter slapen én meer bewegen. Want die drie gebieden zorgen voor een opwaartse spiraal. Je neemt jouw eet-, beweeg- en slaappatroon onder de loep en krijgt praktische tips. Zo maak je met kleine veranderingen een groot verschil.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Hoe start ik de training op?

Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

Inschrijven