Leren leren (e-learning)

Vind jij het lastig om nieuwe dingen te leren? Volg de online training ‘Leren leren’ en verander in een student uit het boekje.

Omschrijving

Leren, blokken, stampen, studeren. We hebben het allemaal gedaan, doen het nog steeds of willen het weer gaan doen. Maar de omstandigheden waarin we leren, zijn danig veranderd ten opzichte van vroeger. We hebben een baan, een druk sociaal leven, een gezin. Al die drukte maakt het niet makkelijk om de nodige motivatie op te brengen. Of om voldoende tijd vrij te maken. Wie vooruit wil en zichzelf wil blijven ontwikkelen, moet slimme keuzes maken. Hij denkt na over zijn drijfveren en de leerdoelen die hij wil bereiken. Hij heeft focus en doorzettingsvermogen nodig en is een meester in timemanagement. En hij doet er goed aan de training ‘Leren leren’ te volgen.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Hoe start ik de training op?

Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

Aanmelden

Meld je per mail via onderstaande knop aan en je ontvangt nadere informatie over de e-learning. Geef je naam en de voorkeur van de e-learning aan.

Inschrijven