Loopbaanwijzer geeft je richting

Opleidingen 1x1

Waar ligt je talent?

Wie ben je, waar ben je goed in, wat zijn je verbeterpunten, waar ligt je talent? De Loopbaanwijzer vertelt het je. Via een uitgebreide vragenlijst krijg jij een persoonlijk rapport waar je wijzer van wordt. Bij de Loopbaanwijzer horen drie gratis gesprekken met een loopbaanadviseur. Maak er gebruik van, het helpt je verder. Maar je kunt ook eerst de sneltest hieronder doen.

Naar de Loopbaanwijzer

Doe de sneltest

Benieuwd naar waar je talent ligt? In slechts tien keuzeklikken ontdek je het. Zo krijg je alvast een eerste indruk. En dat smaakt vast naar meer.

Je hoeft geen account aan te maken en niet in te loggen.

Start nu de uitgebreide Loopbaanwijzer-test

De Loopbaanwijzer-test bestaat uit twee onderdelen: een Interessetest en een Capaciteitentest. De Interessetest kun je apart doen, de Capaciteitentest doe je altijd nadat je de Interessetest hebt gedaan. Ieder onderdeel kost ongeveer 30 minuten. Na het invullen van de test krijg je een persoonlijk rapport in je inbox. Maak een account aan en ga er even voor zitten, het levert je veel op.

Doe de Interessetest

30 minuten, 84 vragen. Krijg meer inzicht in wie je bent, waar je interesses liggen en wat bij jouw persoonlijkheid past. Start de test

Doe de Capaciteitentest

30 minuten, 3 onderdelen. Ontdek waar je goed in bent, waar je talent ligt en waar je kansen zitten. Start de test
Orienteren 1x1

Drie gratis loopbaangesprekken met een adviseur die bij je past

De Loopbaanwijzer bestaat niet alleen uit twee testen, maar ook uit drie loopbaangesprekken. De gesprekken zijn vertrouwelijk en vrijblijvend. Je kunt zowel een fysiek als een online gesprek aanvragen. Het eerste gesprek kun je los van de testen voeren. Gewoon, om het eens te hebben over jouw werk van morgen. Het tweede en derde gesprek zijn gekoppeld aan jouw persoonlijke Loopbaanwijzerrapport. Zo geef je je test echt handen en voeten, maak je zaken helder en ga je de juiste richting op. Alle adviseurs zijn onafhankelijk en door ons uitgekozen. Om een gesprek in te plannen heb je een voucher nodig. De eerste voucher kun je hieronder direct downloaden. Hij is dan een jaar geldig. De tweede en derde voucher staan voor je klaar als je de Interesse- en Capaciteitentest hebt gedaan.

Voucher startgesprek Kies loopbaanadviseur

Doorgroeien kan op veel manieren. Zij deden het zo

Iris Lutt
De Loopbaanwijzer Iris vroeg zich af of ze op de juiste plaats zit. "Alles wat ik al kon, kwam volledig uit de Loopbaanwijzer."
Marlijn Hemprig
De loopbaancoach Marlijn ging in gesprek met een loopbaancoach. Haar tip: "Ga voor jezelf eens na: wat wil ik over 5 jaar?"
Maaike Draaisma
Het loopbaangesprek Maaike ging in gesprek en maakte de stap. “Ik wil graag iets nieuws proberen, kijken wat ik nog meer kan.”