Arbeidsmarktonderzoek 2019

Voorjaar 2019 vulden 110 corporaties de werkgeversvragenlijst in van het Arbeidsmarktonderzoek 2019. 2.284 werknemers (werkzaam bij 153 corporaties) deden dat voor de werknemersvragen. Dankzij deze grote respons ligt er nu een waardevol onderzoeksrapport voor de hele sector met alle ins en outs voor je klaar! Met alle actuele informatie over het personeelsbestand, stromen op de arbeidsmarkt, nieuwe ontwikkelingen én verwachtingen voor de toekomst.

Het arbeidsmarktonderzoek is uitgevoerd door onderzoeksbureaus Panteia en Etil in opdracht van FLOW.

FLOW gaat met de uitkomsten aan de slag, samen met werkgevers en werknemers. Zodat wij je nog beter kunnen helpen je werk goed, gezond en gemotiveerd te blijven doen, nu en in de toekomst.

Download rapport

Het Arbeidsmarktonderzoek woningcorporaties 2019 is gratis beschikbaar bij FLOW. Onderstaand kun je diverse onderdelen downloaden.

Arbeidsmarktonderzoek – volledige rapport (pdf)
Arbeidsmarktonderzoek – managementsamenvatting (pdf)
Arbeidsmarktonderzoek – conclusies en aanbevelingen (pdf)
Infographics (pdf)

Vragen?

Heb je vragen over het arbeidsmarktonderzoek? Stel ze per e-mail aan info@flowweb.nl. Wij raadplegen het dossier van FLOW en ook de onderzoeksbureaus Panteia en Etil als dat nodig is. We streven ernaar om je vraag te beantwoorden binnen twee werkdagen.

Werknemers in beweging 2019
Personele mismatch neemt af 2019