Tafel van de Toekomst

Er gebeurt veel in het werkveld van corporaties. Dit vraagt om nieuwe vormen van samenwerking om het leren en ontwikkelen van medewerkers te bevorderen.

Tafel van de Toekomst Stappenplan FLOW 1x1

Een vliegende start!

FLOW gelooft dat het leren en ontwikkelen van professionals gezamenlijk – sectoraal en/of intersectoraal – aangepakt kan worden. We nodigen je daarom uit een Tafel van de Toekomst te organiseren. Een gesprek waarin wordt onderzocht hoe partijen kunnen samenwerken, zodat alle medewerkers hun werk goed, gezond en gemotiveerd kunnen doen.

De Tafel van de Toekomst zorgt voor versnelling in de samenwerking op bestuurlijk niveau en daardoor ook tussen professionals. Dit leidt tot een hogere effectiviteit.

We inspireren je met een stappenplan, tips en voorbeelden voor het organiseren van de startbijeenkomst. Hiermee kun je zelf aan de slag, maar natuurlijk kun je ook contact met FLOW opnemen. We denken graag met je mee.

Vraag hieronder het pakket met de informatie aan.

Lees de folder Download stappenplan

Aan de slag met de Tafel van de Toekomst

Sectoraal pakket aanvragen Wil je een sectorale Tafel van de Toekomst organiseren? Vraag hier je pakket aan. Intersectoraal pakket aanvragen Wil je een intersectorale Tafel van de Toekomst organiseren? Vraag hier je pakket aan.
Steun van ESF

Dit project is mede tot stand gekomen door financiering van het Europees Sociaal Fonds.