SPP-DI-training

SPP-DI basistraining: een introductie

Je maakt kennis met alle SPP-stappen met bijbehorende tools en instrumentarium zodat je de basiskennis hebt en goed beslagen ten ijs kunt komen als gesprekspartner in je organisatie.

In deze training doorloop je alle stappen van SPP. Je ervaart de onderdelen en krijgt uitleg over de werkwijze en tools. Ook het perspectief om medewerkers meer te betrekken bij een SPP-proces komt aan bod. Je leert als deelnemer het stappenplan te gebruiken in jouw specifieke rol en welke tools je wanneer kunt inzetten en welke strategische vragen je kunt stellen.

Aan het einde van de training heb je alle ingrediënten om in de basis aan de slag te kunnen gaan met SPP en heb je een beeld gevormd op welke wijze medewerkers betrokken kunnen worden bij SPP. Aan het einde van de training maak je je persoonlijk actieplan met eigen organisatie als uitgangspunt. 

De training is bedoeld voor HR-adviseurs, OR-leden, beleidsadviseurs en alle corporatiemedewerkers die een rol als trekker vervullen of gesprekspartner zijn in het SPP-proces.

Meer info / inschrijven