Ontwikkelplan

Direct naar: ...

In de stappen 1 en 2 heb je het nodige denkwerk gedaan. Je hebt onderzoek gedaan naar het werk van de toekomst en je hebt je eigen koers bepaald. De volgende stap is het omzetten van je visie en ideeën naar concrete actie. Waar wil je mee aan de slag en wat ga je concreet doen? Jezelf verder ontwikkelen door het volgen van een opleiding, door een nieuwe taak of project op te pakken? Een impuls geven aan jouw energie en vitaliteit? Je horizon verbreden met een stage of misschien (op termijn) een andere baan?

In deze derde stap ga je jouw ideeën omzetten in een ontwikkelplan. Hierin omschrijf je wat je wilt bereiken en hoe je dat gaat doen. Wat ga je doen? Wanneer? Hoeveel tijd en geld gaat het kosten en hoe organiseer je dat? Wat heb je nodig van anderen en wie kan je helpen? Hieronder vind je handvatten voor het maken én bespreken van jouw persoonlijke ontwikkelplan.

Spin FLOW Quick Scan 2x1
Quick Scan
Kijk nog eens naar de tips en adviezen die je hebt gekregen op basis van jouw Quick Scan. Heb je deze nog niet ingevuld? Doe dat alsnog. Het kost je slechts 5 minuten en je krijgt direct input voor jouw acties.
Inspiratie websites
Inspiratie opdoen
Ben je op zoek naar ideeën om jezelf te blijven verbeteren in je huidige baan of om door te groeien naar iets anders? Of wil je werken aan meer energie en vitaliteit in je werk en leven? Op flowweb.nl en watdoejijmorgen.nl vind je volop inspiratie om jouw ontwikkeling verder vorm te geven.
Mijn plan voor morgen
Mijn plan voor morgen
Maak jouw plan voor morgen! Via een korte intake over jouw situatie en wensen voor de toekomst krijg je opleidingsadvies als aanzet voor jouw ontwikkelplan.
Ontwikkelpraatkaart
Ontwikkelpraatkaart
Bespreek met je leidinggevende je plannen over jouw ontwikkeling. De ontwikkelpraatkaart helpt je in je voorbereiding op dat gesprek.
Naar stap 4: Ik ga op weg