Ken jezelf (verdieping)

Direct naar: ...

Je eigen koers bepalen is een proces. Een proces van zelfreflectie en van goede gesprekken voeren met de mensen om je heen. In contact met anderen leer je jezelf nog beter kennen. Zij zien dingen die je zelf niet ziet en stellen vragen waar je zelf niet aan had gedacht. Anderen in je onderzoek betrekken is niet alleen waardevol, het is ook ontzettend leuk en inspirerend. Vraag om feedback, ga praten met een professionele coach of volg een workshop samen met mensen die ook met hun ontwikkeling en loopbaan bezig zijn. Of doe het allemaal. Veel plezier!

Vragenlijst invullen 2x1
360 graden feedback
Gebruik deze vragenlijst waarmee je feedback kunt vragen aan anderen, zodat je jezelf nog beter leert kennen.
Coaching 2x1
Coaching
Leer jezelf beter kennen, ontdek hoe je verder kunt groeien of je loopbaan richting kunt geven onder begeleiding van een FLOW-coach.
Overleg groep 2x1
Haal meer uit je Loopbaanwijzer
Heb je zin om weer een stap in je loopbaan te maken? Heb je de Loopbaanwijzer gemaakt en smaakt dit naar meer? Dit programma geeft je handvatten om met de uitkomsten daadwerkelijk aan de slag te gaan.
Training 2x1
Workshop Regie op mijn toekomst Vraag je leidinggevende of HR-adviseur om samen deze workshop te doen. Krijg een beter beeld van je eigen duurzame inzetbaarheid om te komen tot een gericht actieplan en om hiermee aan de slag te gaan.
Naar vorige onderdeel van stap 2: Ken jezelf (online testen) Naar stap 3: Ontwikkelplan