Inspiratiesessie & community SPP-DI

Meld je aan voor de inspiratiesessie en/of community: je kunt er sparren met andere corporaties, antwoorden krijgen op je vragen en ervaringen uitwisselen.

Inspiratiesessies

De SPP-DI Inspiratiesessie is een laagdrempelig netwerk, in 2020 gestart door FLOW. Doel was om corporaties die in pilots experimenteerden met het SPP-DI-stappenplan, ervaringen te laten uitwisselen en het SPP-DI-stappenplan te verbeteren voor de sector. Inmiddels zijn er steeds meer corporaties die aan de slag gaan met SPP en DI, en kun je de inspiratiesessie vooral ook benutten om ervaringen van anderen te horen, werkvormen en andere documenten uit te wisselen, te sparren met gelijkgestemden of inhoudelijke vragen te stellen aan FLOW. Zodat je nieuwe ideeën en antwoorden krijgt om zelf mee verder te kunnen.

De volgende inspiratiesessies zijn:

Als je je aanmeldt, maken we ook een SPP-DI-account voor je aan in Mijn FLOW, zodat je aan de slag kunt met het SPP-DI-stappenplan en toegang hebt tot de bijbehorende documenten. Daarnaast krijg je ook automatisch toegang tot de SPP-DI community, waar je met vakgenoten kennis en documenten kan delen en vragen kan stellen.

Meld je aan voor een of meer inspiratiesessies

Community

Meld je aan voor de gratis online community over het SPP-DI-stappenplan van FLOW. Leg contact met andere deelnemers, deel kennis en documenten, stel vragen aan elkaar en discussieer met vakgenoten.

Als je je aanmeldt, maken we ook een SPP-DI-account voor je aan in Mijn FLOW, zodat je aan de slag kunt met het SPP-DI-stappenplan en toegang hebt tot de bijbehorende documenten. Heb je je al aangemeld voor (een van) de sessies, dan heb je al automatisch toegang tot de community en hoef je je niet apart aan te melden hiervoor.

Meld je aan voor de community