Regio als versneller voor duurzame inzetbaarheid

Hoe kun je als corporatie samenwerken op het gebied van duurzame inzetbaarheid? In de regiowijzer is de visie en praktijk van de regionale samenwerkingsverbanden en FLOW gebundeld. Download deze hier!

Direct naar: ...
Regiowijzer 1x1

Regiowijzer

De regiowijzer gaat over samenwerken op het gebied van duurzame inzetbaarheid binnen corporaties. Misschien werk je al samen op dit thema, misschien maak je eerste stappen, misschien heb je nog geen idee waar te beginnen. Waar je ook staat, met dit boekje willen we je inspireren en verder helpen. Of je nu bij een regio- of niet-regiocorporatie werkt, en of je nu binnen, buiten of landelijk de samenwerking wilt opzoeken: er is voor iedereen iets uit te halen. Doe er je voordeel mee en benader ons gerust als je meer wilt weten!

Download de regiowijzer Neem contact op
Rondetafelgesprek 1x1

Rondetafelgesprek

FLOW en de regio’s hebben de regiowijzer samen gemaakt: een voorbeeld van onze co-creatie! Rondom de publicatie van de regiowijzer hebben een aantal directeur-bestuurders en leidinggevenden met FLOW een rondetafelgesprek gehouden op 15 november 2019. Centraal thema was: hoe kunnen we in onderlinge samenwerking duurzame inzetbaarheid van corporaties en medewerkers realiseren, nu en in de toekomst? Een gesprek dat smaakte naar meer.

Bekijk hieronder het getekende verslag en hiernaast de videocompilatie.

Twaalf regio's

Wil je weten welke regio's er op dit moment zijn?

Naar de regio's