Haal meer uit je loopbaan(wijzer)! Fysiek & online te doen

Geplaatst op: 25 november 2020
Training Loopbaanwijzer

Heb je de FLOW-Loopbaanwijzer-test gedaan en je persoonlijke rapport gekregen? Wil je niet in je eentje aan de slag met de uitkomsten? Neem dan deel aan onze gratis training 'Haal meer uit je loopbaan(wijzer)'! Je kunt dit op locatie of online doen. Samen met de trainer en andere corporatiemedewerkers vertaal je jouw testrapport in een actieplan en maak je jouw toegevoegde waarde zichtbaar in je netwerk. Na deze training weet jij wat je te doen staat om jouw doel te bereiken, of dat nu in je huidige werk is of iets nieuws! Schrijf je in voor één van de trainingsdata. De eerstvolgende op een coronaproof-locatie is in Breda op 15 december. Meld je snel aan!

Verdieping in training

Als je de test van de FLOW-Loopbaanwijzer hebt gedaan, heb je daarvan een rapport ontvangen. In de training ga je op zoek naar verdieping van de uitkomsten van de test. Samen met anderen verdiep je je in jouw Loopbaanwijzer-rapport en wissel je samen kennis en ervaring uit. Je leert van en met elkaar en je kunt op een laagdrempelige manier jouw netwerk uitbreiden. Na deze training weet jij wat je te doen staat om jouw ontwikkeling en loopbaan de boost te geven die jij nodig hebt!

Heb je de Loopbaanwijzer nog niet gedaan?

Je kunt de test van de Loopbaanwijzer meteen doen. En je hebt ook nog eens recht op drie loopbaangesprekken. Dit is allemaal gratis: je hebt er via de FLOW-premie al voor betaald.