Haal meer uit je loopbaan(wijzer)!

Geplaatst op: 30 juli 2020
Training Loopbaanwijzer

Het is zomer. Tijd voor reflectie! Pak een uurtje voor jezelf en doe de Loopbaanwijzer-test van FLOW. Spar je graag met anderen om je gedachten verder te brengen? Vanaf september kun je dat doen in de gratis vernieuwde FLOW-training 'Haal meer uit je loopbaan(wijzer)!'. Samen met de trainer en andere corporatiemedewerkers vertaal je jouw testrapport in een actieplan en maak je jouw toegevoegde waarde zichtbaar in je netwerk. Schrijf je in voor één van de trainingsdata bij jou in de buurt.

Verdieping in training

Als je de testen van de FLOW-Loopbaanwijzer hebt gedaan, heb je daarvan een rapport ontvangen. In de training ga je op zoek naar verdieping van de uitkomsten van de testen. Samen met anderen verdiep je je in jouw Loopbaanwijzer-rapport en wissel je samen kennis en ervaring uit. Je leert van en met elkaar en je kunt op een laagdrempelige manier jouw netwerk uitbreiden. Na deze training weet jij wat je te doen staat om jouw ontwikkeling en loopbaan de boost te geven die jij nodig hebt!

Heb je de Loopbaanwijzer nog niet gedaan?

Je kunt de testen van de Loopbaanwijzer meteen doen. En je hebt ook nog eens recht op drie loopbaangesprekken. Dit is allemaal gratis: je hebt er via de FLOW-premie al voor betaald.