Kijk webinars over de toekomst van jouw vakgebied terug

Geplaatst op: 26 maart 2021
Corporatietoekomst 2x1

De negen webinars over de Corporatie van de toekomst en jouw vakgebied kun je nu terugkijken! En er zijn ook nog veel andere webinars terug te zien.

Stapje voor stapje mogen we op weg naar een 'nieuwe samenleving'. Maar totdat alles weer helemaal het oude is, werken we nog steeds veel thuis. Zonder direct contact met bijvoorbeeld je collega's en je huurders. 

Webinars terugkijken

Inmiddels hebben we al vele webinars gehouden. En wat zijn ze goed bezocht! Heb je ze toch gemist? Of kon je ze op dat moment niet volgen? Geen probleem: je kunt ze allemaal terugkijken! De webinars die al geweest zijn:

Speciale webinars Corporatie van de Toekomst

Per vakgebied informeren we je over de belangrijkste ontwikkelingen richting 2025 en wat de impact hiervan kan zijn op je werk. De interactieve webinars zijn gegeven door Erwin Flim (projectleider onderzoek Werken in de corporatie van de toekomst) samen met een medewerker uit het betreffende vakgebied. We bespreken mogelijke veranderingen in het werk, laten je voorbeelden uit de praktijk zien en geven je toekomstgerichte leersuggesties. Je kunt het webinar terugkijken, maar ook apart de presentatie downloaden.

Tip: Bekijk het webinar samen met je collega’s en leidinggevende en bespreek gezamenlijk de mogelijke impact van de ontwikkelingen op jullie werk en de mogelijkheden die dit kan bieden.

Meer weten over jouw vakgebied?

Kijk dan op watdoejijmorgen.nl. Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in jouw vakgebied? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van watdoejijmorgen.

Andere webinars