Jong Ontwikkelprogramma

Geplaatst op: 29 november 2022
Jong Ontwikkelprogramma

Heb je de ambitie om tussen nu en twee jaar door te groeien in je werk, ben je jonger dan 36 jaar en werk je bij een corporatie? Volg dan het gratis Jong Ontwikkelprogramma dat FLOW dit jaar opnieuw organiseert voor jonge corporatiemedewerkers tot 36 jaar. In drie maanden tijd krijg je inzicht in wat je wilt, kunt en nodig hebt in je werk, wat je ontwikkelvraag of doorgroeiwens is en waar je nu eventueel tegenaan loopt.

Wat ga je doen?

Je start met je eigen loopbaantest en een persoonlijke intake vóór de eerste bijeenkomst. Je volgt twee groepsbijeenkomsten, krijgt twee persoonlijke coachingsgesprekken en helpt elkaar tussendoor verder met buddygesprekken.

Voor wie?

FLOW biedt dit programma in 2023 aan voor leden van Jong Aedes én alle andere jonge corporatiemedewerkers. FLOW bekostigt dit programma vanuit de FLOW-premies, daarom is dit voor jou gratis!

Wat levert het op?

In de groepssessies krijg je inzicht in de ontwikkelingen in de sector, waar voor jou kansen liggen en welke stappen je wilt gaan zetten. Ook train je vaardigheden om je zichtbaarheid en invloed op mensen in je omgeving te vergroten, jezelf te pitchen en je netwerk gericht in te zetten. In de buddygesprekken stimuleer je elkaar om in de praktijk te blijven werken aan je acties en in het loopbaangesprek kun je verder verdiepen en reflecteren om het beste uit jezelf te halen. Aan het eind van het programma heb je zelfinzicht en kennis opgedaan, een doorgroeiplan gemaakt én de eerste stappen gezet.

Tip van Fleur

Fleur van den Dikkenberg, woonconsulent bij Woningstichting Nijkerk, volgde het programma vorig jaar: ‘Door het programma heb ik veel inzicht gekregen in mijzelf als persoon, heb ik duidelijker voor ogen welke loopbaan bij mij past en mede hierdoor heb ik zelfs een nieuwe functie gekregen binnen de corporatie waar ik werk! Ik kan iedere jonge professional dan ook aanraden om mee te doen aan het programma omdat je naast dat je jezelf beter leert kennen ook leert van andere jonge corporatiemedewerkers en waar zij zich mee bezighouden!’