Jong Aedes Ontwikkelprogramma 2021

Geplaatst op: 10 juni 2021
Jong Aedes 2x1

Wil jij na deze zomer scherp hebben hoe je kunt doorgroeien in je werk, én de eerste stappen hebben gezet? Schrijf je dan nu in!

Vorig jaar heeft FLOW in samenwerking met Jong Aedes het Jong Aedes Ontwikkelprogramma georganiseerd. Dit bleek een succesformule en dit jaar hebben we het programma vernieuwd! Wil jij na deze zomer scherp hebben hoe je kunt doorgroeien in je werk, én de eerste stappen hebben gezet? Schrijf je dan nu in. Als het vol is, meld je dan zeker aan voor de reservelijst.

Je start met je eigen loopbaantest en een persoonlijke intake in augustus/september, krijgt op 29 september en 24 november groepssessies en helpt elkaar tussendoor verder met buddygesprekken. FLOW biedt dit programma in 2021 exclusief voor bestaande en aankomende Jong Aedes-leden aan. Dankzij tijdelijk beschikbare subsidies van FLOW en ESF is dit voor jou gratis!

Programma

In het programma krijg je inzicht in wat je wilt, kunt en nodig hebt in je werk. Je formuleert voor jezelf wat je ontwikkelvraag of doorgroeiwens is en waar je nu eventueel tegenaan loopt. In de groepssessies krijg je inzicht in de ontwikkelingen in de sector, waar voor jou kansen liggen en welke stappen je wilt gaan zetten. Ook train je vaardigheden om je zichtbaarheid en invloed op mensen in je omgeving te vergroten, jezelf te pitchen en je netwerk gericht in te zetten. In de buddygesprekken stimuleer je elkaar om in de praktijk te blijven werken aan je acties en in het loopbaangesprek kun je verder verdiepen en reflecteren om het beste uit jezelf te halen. Aan het eind van het programma heb je zelfinzicht en kennis opgedaan, een doorgroeiplan gemaakt én de eerste stappen gezet.

Data

  • Tussen 16 juli – 30 aug: Loopbaanwijzer-test en persoonlijk rapport doorlopen
  • Tussen 30 aug – 10 sep: Persoonlijke online intake met een loopbaancoach
  • 29 september, 13-18 uur: eerste groepssessie met aansluitend borrel
  • Oktober – november: twee buddygesprekken + eventueel een loopbaangesprek
  • 24 november, 13-18 uur: tweede groepssessie met aansluitend borrel

De groepssessies vinden plaats bij Seats2Meet Utrecht CS. Deze locatie is coronaproof en goed bereikbaar met het OV.

Voorbereiding

Dit programma is bedoeld voor jonge corporatiemedewerkers die de ambitie hebben om tussen nu en twee jaar door te groeien in hun werk. Dat kan zijn binnen dezelfde functie of naar een andere functie, bij dezelfde werkgever of een andere. Je gaat vanaf het eerste moment zelf aan de slag met je ambitie: na bevestiging van je inschrijving ga je zelf de Loopbaanwijzer-test doen en je persoonlijke rapport lezen. Deze bespreek je kort daarna in de persoonlijke online intake met de trainer. Houd er rekening mee dat je fit en geconcentreerd moet zijn voor deze voorbereiding en dat je er ongeveer 3 uur voor nodig hebt. De FLOW Loopbaanwijzer-test is beschikbaar voor alle corporatiemedewerkers, deze kun je nu al doen.

Verder heb je tussen de groepssessies in twee online buddygesprekken van een uur, en kun je eventueel je inzichten en acties verder brengen door een online gesprek van 1,5 uur met een loopbaanadviseur.

Aanmelden

De inschrijving voor deze Jong Aedes-activiteit is gesloten.

Dit programma biedt FLOW in 2022 bij voldoende animo opnieuw aan voor alle jonge corporatiemedewerkers. Je hoeft geen lid van Jong Aedes te zijn om deel te nemen. Heb je interesse? Mail dan naar info@flowweb.nl.