FLOW zoekt projectleiders / adviseurs Duurzame Inzetbaarheid

Geplaatst op: 24 januari 2023
Word jij onze nieuwe collega

Geïnteresseerd in het realiseren van projecten in duurzame inzetbaarheid, leren en ontwikkelen, loopbaanontwikkeling, gezondheid en vitaliteit? Dan is deze vacature iets voor jou.

De uitdaging

De personen die wij zoeken zullen bij FLOW verantwoordelijk zijn voor het realiseren van projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid, leren en ontwikkelen, loopbaanontwikkeling, gezondheid en vitaliteit. Omdat dit een uitgebreid pakket is, is er plek voor twee ondernemende mensen die vertegenwoordiger en sparringpartner zijn voor HR-adviseurs en leidinggevenden van de 275 corporaties in het hele land. Het gaat om aansluiten op de actuele behoefte, meedenken, adviseren over toepassen van relevante dienstverlening van FLOW in de praktijk, opbouwen van relaties en uitbreiden van netwerken: oftewel: accountmanagement en het optimaliseren van netwerksamenwerking.

Afhankelijk van jouw ervaring en eigen voorkeuren wordt de focus binnen de hiervoor genoemde onderwerpen bepaalt. Je vervult de rol als aanjager van projecten en initiatieven binnen de sector, verzorgt externe publicaties en bewaakt dus inhoudelijk de kwaliteit van de uitvoering.
Je bent landelijk een van de aanspreekpunten voor projectvoorstellen en faciliteert namens het sectorfonds de realisatie en inhoudelijke voortgang van de projecten van FLOW. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lopende regionale samenwerkingsverbanden en diverse regelingen voor ondersteuning bij duurzame inzetbaarheid in de meest brede zin van het woord. Dit betekent ook dat jij vanuit kantoor veel externe contacten hebt met uitvoerende partijen, opdrachtnemers, corporaties, projectleiders in de regio en deelnemers aan de projecten.

Je werkt nauw samen met de programmamanager, die veelal op strategisch niveau actief is. Daarnaast heb je natuurlijk contact met de directeur van FLOW (formeel jouw leidinggevende) en onderhoud je contacten met het Projectbureau FLOW, die de subsidies voor FLOW realiseert. FLOW werkt hybride én waardeert persoonlijk contact. In de praktijk ben zo’n 40 procent van de tijd extern: bij corporaties of elders op locatie. Daarnaast werk je deels op kantoor en vanuit huis. FLOW stelt een auto beschikbaar.