Corporatiekring 2 november: De wendbare organisatie

Geplaatst op: 12 juli 2021
Wendbare organisatie 2x1

Op 2 november is weer een bijeenkomst van de Corporatiekring. De Corporatiekring is een halfjaarlijkse bijeenkomst voor en door corporatiemedewerkers met een passie voor leren.

Hanneke Moonen neemt je mee in het onderwerp de wendbare organisatie. Zij is oprichter, trainer en adviseur bij Moon en auteur van onder meer het boek HOE boek voor wendbaarheid. Na haar presentatie nemen Yvonne van Helvoirt (Trivire) en Karen van der Pauw (Wooncompas) je mee in break-out sessies om met het onderwerp aan de slag te gaan.

Waar en wanneer?

Dinsdag 2 november 2021

Van 16.30 tot 20.30 uur (inclusief eten)

Locatie: Callistolaan 2 te Dordrecht (kantoor van Trivire) of online

Hoe wendbaar ben jij?

Deze sessie wordt hybride georganiseerd. Je bent van harte uitgenodigd op het kantoor van Trivire in een zaal die binnen de corona-maatregelen deelnemers kan ontvangen. Als je liever (nog) niet naar een fysieke bijeenkomst gaat, dan kun je digitaal deelnemen. Ook onze spreker geeft haar presentatie via een video-verbinding. Voor de inloop en de break-out sessies gebruiken we een superleuke tool voor wie de sessie online volgt.

Eten

Wij zorgen voor de fysieke bijeenkomst voor een hapje eten. Laat je weten als we ergens rekening mee moeten houden?

Aanmelden

Aanmelden kan via Karen van der Pauw. Geef daarbij aan of we je digitaal of fysiek bij Trivire gaan ontmoeten. Online deelnemers ontvangen een week voor de bijeenkomst de link om in te loggen.