Corporatiekring Leren op 20 juni

Geplaatst op: 20 april 2023
Leren en ontwikkelen

Bezig met strategie & de lerende organisatie? Meld je dan nu aan!

Op 20 juni 2023 (15:00-19:00 in Nijkerk) vindt er weer een Corporatiekring Leren plaats. In een nieuw jasje en met de oude vertrouwde insteek: in een ontspannen en informele setting delen collega's uit de sector hun kennis en ervaringen over wat zij aan het doen zijn op het gebied van strategie en de lerende organisatie. En je gaat ook met je eigen uitdagingen op dit vlak aan de slag.

Bezig met lerende organisatie?

Ben jij in jouw corporatie bezig met het stimuleren van een leercultuur of werk je toe naar een lerende organisatie? Je bent niet de enige! Daarom gaan we het in deze Corporatiekring hebben over het onderwerp ‘Strategie & de lerende organisatie’. We gaan we op interactieve wijze in gesprek met:

  • Bert Moormann, directeur-bestuurder bij Domesta
  • Marjolein de Boer, adviseur Organisatie & Ontwikkeling bij Laurentius
  • Hans van Emmerik, senior adviseur Leren en Ontwikkelen bij De Alliantie.

Je vergroot je expertise op Leren en ontwikkelen. Je wisselt uitdagingen, cases en vragen uit en gebruikt de gezamenlijke denkkracht om nieuwe inzichten op te doen. En natuurlijk is er voldoende ruimte om bij te praten en nieuwe mensen te ontmoeten onder het genot van een hapje en drankje.

We gaan in op successen, dilemma’s en uitdagingen. Tevens zal er volop gelegenheid zijn om andere deelnemers te ontmoeten en bij te praten. We maken gebruik van onze collectieve denkkracht voor de gehele sector en je gaat naar huis met nieuwe inzichten en inspiratie voor je eigen corporatie.

Onderwerpen die aan bod komen zijn: SPP-DI, wendbare organisatie, continu verbeteren, visie op leren en ontwikkelen, strategisch opleiden, strategische gesprekspartner en organisatieontwikkeling.

Doelgroep

De Corporatiekring is voor iedereen die zijn of haar expertise wil vergroten op het gebied van leren en ontwikkelen.

Locatie

De Corporatiekring Leren organiseren we in Golden Tulip Ambt van Nijkerk. Dit ligt naast het kantoor van FLOW en De Corporatie Academie: een uitgelezen kans om ook daar even binnen te lopen! Wil jij hier ook bij zijn?