Regisseer je eigen loopbaan (e-learning)

Online training waarin je leert hoe je je loopbaanplanning in eigen hand neemt. Verhoog je inzetbaarheid op het werk en je employability op de arbeidsmarkt.

Omschrijving

Loopbaanplanning, mobiliteit, employability. Daar kun je aan werken met deze online training. In een tijd waarin organisaties volop in verandering zijn, is het goed om je inzetbaarheid op je werk te verhogen en tegelijkertijd je carrièreplanning in eigen hand te nemen.

In de online training 'Regisseer je eigen loopbaan' krijg je een nuchtere kijk op werken in relatie tot jezelf. Door jezelf te zijn, gebruik te maken van je sterke punten en van je netwerk leer je meer uit je loopbaan te halen.

Heb jij het gevoel dat je vastgeroest raakt in je werk? Dat je er een draai aan zou moeten geven? Dat je méér kunt? Of dat je kwaliteiten misschien wel op een heel ander terrein liggen? In dat geval is deze online training een goed startpunt om weer de baas te worden over jouw werk.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Hoe start ik de training op?

Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

Inschrijven