Mentale kracht (e-learning)

Waar halen succesvolle mensen de drive vandaan om aan hun doelen te werken? Volg nu de training ‘Mentale kracht’ en ontdek het antwoord!

Omschrijving

Wat hebben winnaars gemeen?

Wat onderscheidt winnaars van mindere goden? Succesvolle mensen stellen zich een doel. Ze houden duidelijk voor ogen waar ze willen zijn, geloven in zichzelf en doen vervolgens al het nodige om hun bestemming te bereiken.

Wat je ziet is wat je krijgt

Visualiseren is een krachtig hulpmiddel om je doelen te bereiken. Door de weg naar je eindbestemming helder voor ogen te houden en een beroep te doen op zoveel mogelijk zintuigen, vergroot je je kansen op succes.

De kracht van gedachten

Wat zich in je hoofd afspeelt heeft meer invloed op je leven dan je denkt. Het loont daarom om je gedachten kritisch te bekijken. Affirmaties kunnen je helpen om je doel te bereiken, zeker als je ze koppelt aan goede gewoonten.

Set your mindset

Talent en natuurlijke aanleg zijn mooi meegenomen, maar zonder de juiste mindset heb je er niet zoveel aan. Het geloof in eigen kunnen en een flinke portie doorzettingsvermogen zijn onontbeerlijk om succes te boeken.

In ... en uit

Om te denken heb je brandstof nodig en die wordt geleverd door je ademhaling. Dat gebeurt automatisch, maar door bewust te ademen kun je je prestaties verbeteren. Als afsluiter geeft expert Tineke Bloemen nog wat nuttige tips.

Hoe start ik de training op?

Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

Aanmelden

Meld je per mail via onderstaande knop aan en je ontvangt nadere informatie over de e-learning. Geef je naam en de voorkeur van de e-learning aan.

Inschrijven