Lekker in je vel (e-learning)

Minder zorgen, meer genieten! In de online training ‘lekker in je vel’ leer je hoe je jouw geluksgevoel vergroot.

Omschrijving

Iedereen wil zich goed voelen. En toch weten maar weinig mensen hoe ze hun geluk kunnen vergroten of wat ze er precies voor moeten doen om zich topfit te voelen. Eén ding is zeker: je kunt lekkerder in je vel zitten en dat heb je voor een groot deel zelf in de hand. Wie lekker in z’n vel zit, is gezonder, creatiever, productiever én leeft langer. Reden genoeg dus om ernaar te streven gelukkiger te worden!

De online training 'Lekker in je vel' is voor iedereen die wil leren hoe hij een gelukkiger leven kan leiden. Voel jij je ‘op zich best goed’? Hartstikke fijn natuurlijk, maar hoe zou het zijn om je wat vaker fantastisch te voelen? Aan de hand van handige tips en leuke opdrachten leer je wat jou energie geeft en hoe je zaken van de zonnige kant bekijkt.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Hoe start ik de training op?

Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

Aanmelden

Meld je per mail via onderstaande knop aan en je ontvangt nadere informatie over de e-learning. Geef je naam en de voorkeur van e-learning aan.

Aanmelden (per mail)