Doen waar je blij van wordt (e-learning)

Wat zou het toch heerlijk zijn als je alleen maar dingen doet die je leuk vindt! Een utopie? Nee hoor! Jouw dag kan stukken leuker!

Omschrijving

Positiviteitstrainingen zijn er in alle soorten en maten, want iedereen wil gelukkig worden, zijn en blijven. Maar hoe bereik je dat? Eigenlijk is het vrij eenvoudig: je bent al een heel eind als je gewoon dingen doet waar je blij van wordt! In deze training leer je je te richten op de leuke dingen in het leven.

Deze training is voor iedereen die zich vrolijker door de dag wil bewegen. Voor iedereen die zijn talenten en diepste verlangens wil ontdekken. En voor iedereen die zijn hoogste levensdoelen wil bereiken.

Met een aantal simpele, maar praktische oefeningen leer je veel meer voldoening uit je alledaagse activiteiten te halen. Verplichtingen, tegenslagen en teleurstellingen? Die krijgen jou straks niet meer uit het veld geslagen!

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Hoe start ik de training op?

Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

Inschrijven