Loopbaangesprek

Jouw werk van morgen begint met een goed gesprek. Dit is onderdeel van de FLOW Loopbaanwijzer. Die bestaat - naast drie loopbaangesprekken - uit de Loopbaanwijzer-test. Een compleet pakket dat je inzicht en richting geeft.

Maaike Draaisma 1x1

Loopbaangesprek met een adviseur die bij je past. Gratis!

De gesprekken zijn vertrouwelijk en vrijblijvend. Je kan zowel een fysiek als een online gesprek aanvragen. De gesprekken kun je los van de test voeren. Gewoon, om het eens te hebben over jouw werk van morgen. Maar je kunt het ook koppelen aan jouw persoonlijke Loopbaanwijzerrapport. Zo geef je je test echt handen en voeten, maak je zaken helder en ga je de juiste richting op. Alle adviseurs zijn onafhankelijk en door ons uitgekozen. Een gesprek inplannen kan in de Loopbaanwijzer.

Plan een gesprek Bekijk de loopbaanadviseurs
Marianne Regtop

Loopbaangesprek ook online mogelijk!

Nu we noodgedwongen thuiswerken, denk je misschien wel eens na over je werk in de toekomst. Dan kan een gesprek met een loopbaanadviseur helpen. Daarom kun je nu ook online een gesprek voeren!
Een gesprek met een loopbaanadviseur kan je helpen met vragen als: past mijn werk nog bij mij? Wat heb ik nodig om bij te blijven? Welke mogelijkheden zijn er in mijn situatie? Maar ook als je moeite hebt met de huidige (werk)omstandigheden kun je in gesprek gaan met een loopbaanadviseur.