Loopbaangesprek

Jouw werk van morgen begint met een goed gesprek. Dit is onderdeel van de FLOW Loopbaanwijzer. Die bestaat - naast het eerste loopbaangesprek - uit twee testen en nog twee gratis gesprekken. Een compleet pakket dat je inzicht en richting geeft.

Maaike Draaisma 1x1

Loopbaangesprek met een adviseur die bij je past. Gratis!

De gesprekken zijn vertrouwelijk en vrijblijvend. Je kan zowel een fysiek als een online gesprek aanvragen. Het eerste gesprek kun je los van de testen voeren. Gewoon, om het eens te hebben over jouw werk van morgen. Het tweede en derde gesprek zijn gekoppeld aan jouw persoonlijke Loopbaanwijzerrapport. Zo geef je je test echt handen en voeten, maak je zaken helder en ga je de juiste richting op. Alle adviseurs zijn onafhankelijk en door ons uitgekozen. Om een gesprek in te plannen heb je een voucher nodig. De eerste voucher kun je hieronder direct downloaden. Hij is dan een jaar geldig. De tweede en derde voucher staan voor je klaar als je de Interesse- en Capaciteitentest hebt gedaan.

Voucher startgesprek Kies loopbaanadviseur
Marianne Regtop

Loopbaangesprek ook online mogelijk!

Nu we noodgedwongen thuiswerken, denk je misschien wel eens na over je werk in de toekomst. Dan kan een gesprek met een loopbaanadviseur helpen. Daarom kun je nu ook online een gesprek voeren!
Een gesprek met een loopbaanadviseur kan je helpen met vragen als: past mijn werk nog bij mij? Wat heb ik nodig om bij te blijven? Welke mogelijkheden zijn er in mijn situatie? Maar ook als je moeite hebt met de huidige (werk)omstandigheden kun je in gesprek gaan met een loopbaanadviseur.