Loopbaangesprek

Jouw werk van morgen begint met een goed gesprek. Dit is onderdeel van de FLOW Loopbaanwijzer. Die bestaat - naast drie loopbaangesprekken - uit de Loopbaanwijzer-test. Een compleet pakket dat je inzicht en richting geeft.

Maaike Draaisma 1x1

Een gesprek met een adviseur die bij je past. Gratis!

De gesprekken zijn vertrouwelijk en vrijblijvend. De gesprekken kun je los van de test voeren. Gewoon, om het eens te hebben over jouw werk van morgen. Maar je kunt het ook koppelen aan jouw persoonlijke Loopbaanwijzerrapport. Zo geef je je test echt handen en voeten, maak je zaken helder en ga je de juiste richting op. Alle adviseurs zijn onafhankelijk, gecertificeerd en door ons geselecteerd. Wil je een gesprek op een locatie in de buurt? Kies dan een loopbaanadviseur in je eigen provincie. Wil je een online gesprek? Dat kan met al deze adviseurs.

Plan een gesprek Bekijk de loopbaanadviseurs
Marianne Regtop 2x1
Gesprek met loopbaanadviseur Een gesprek met een loopbaanadviseur kan je helpen met vragen als: past mijn werk nog bij mij? Wat heb ik nodig om bij te blijven? Welke mogelijkheden zijn er in mijn situatie? Maar ook als je moeite hebt met de huidige (werk)omstandigheden kun je in gesprek gaan met een loopbaanadviseur.