Bijeenkomst Noord-Nederland (werknemers)

Op 18 januari 2022 is de eerstvolgende online bijeenkomst voor zowel werkgevers als werknemers.

Waarom meedoen?

  • Laat je inspireren tijdens verschillende workshops.
  • Ontdek welke competenties en vaardigheden van belang zijn voor de toekomst.
  • Leer hoe je zelf beslissingen neemt over je loopbaan.
  • Maak kort kennis en ontdek jouw mogelijkheden bij andere organisaties in de buurt.
  • Breid je netwerk uit.

Programma (werknemers)

14.00 uur – Opening door dagvoorzitter Pearl Hartgers

14.05 uur – Keynote speaker Vrije Denkers: Nu is beter dan binnenkort

14.35 uur – Wisselpauze

14.45 uur – 1e ronde workshops

15.35 uur – Wisselpauze

15.40 uur – 2e ronde workshops

16.30 uur – Plenaire afsluiting

Bekijk hieronder uit welke vijf workshops je kunt kiezen. 

Inschrijven

Schrijf je in via de groene knop. Bij het inschrijven word je doorgeleid naar de leeromgeving van watdoejijmorgen.nl.

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link naar Google forms. Hier kan je aangeven welke workshop je voorkeur heeft. Bij de indeling proberen we rekening te houden met je voorkeur, maar dit is natuurlijk afhankelijk van de beschikbare online plek per sessie.

Schrijf je nu in

Workshops

Je hebt keuze uit 5 workshops. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link naar Google Forms. Hier kan je aangeven welke workshop je voorkeur heeft. Bij de indeling proberen we rekening te houden met je voorkeur, maar dit is natuurlijk afhankelijk van de beschikbare onlineplek per sessie.

Speeddate workshop

1. Speeddaten

In gesprek met werkgevers uit je eigen sector en uit andere sectoren. Het is eigenlijk een oriënterend gesprek waarbij je kennis maakt en kennis uitwisselt en een leuke manier van netwerken!

Deze workshop wordt gegeven door Maaike Draaisma.

Klaar voor de toekomst workshop

2. Klaar voor de Toekomst

De wereld verandert snel. Automatisering en digitalisering hebben veel invloed op werk en organisaties. Hoe ziet jouw werk er straks uit en wat betekent dat voor jou? Hoe zorg je ervoor dat je klaar bent voor de toekomst? De vaardigheden van de 21ste eeuw zijn hierop een antwoord. Geen theoretisch verhaal maar je ervaart het zelf. Je loopt niet alleen geïnspireerd de deur uit, maar ook met zelfinzicht en handvatten om je die 21ste-eeuwse vaardigheden verder eigen te maken.

Deze workshop wordt gegeven door Thijs van Geenen.

Netwerken workshop

3. Netwerken

Netwerken als instrument om jouw doelen te bereiken. Netwerken wordt steeds vaker gezien als een waardevol instrument. Netwerken is meer dan een biertje drinken of een kop lekkere koffie (ook leuk en belangrijk overigens). De juiste mensen kennen... daar kom je verder mee; in je huidige werk, privé, of als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Het gaat er niet alleen om wie je bent, wat je kan en wat je wilt, maar ook om wie je kent.

Deze workshop wordt gegeven door Christianne Bongers.

Competenties workshop

4. Competenties ontdekken

Weet jij welke competenties en vaardigheden van nature bij jou passen, waar je energie van krijgt? En in welke je misschien wel heel goed bent, maar die energie vreten? Welke activiteiten doe jij privé, vind je leuk en ben je goed in?

Stel dat je die competenties en vaardigheden ook (meer) in je werk zou kunnen toepassen? Dat is waar we samen naar gaan speuren. Wie weet vind je onontdekte pareltjes!

Deze workshop wordt gegeven door Eelco Wisman.

Onbewuste impact

5. Onbewuste impact

Wat voeg jij toe aan groepsdynamiek? Krijg inzicht in jouw bijdrage en aanpak bij onverwachte situaties en wat voor invloed jij hebt op een groep. Wat is je onbewuste impact? Aan de hand van inzichten en de achterliggende theorie gaan we in op voorbeelden uit de praktijk.

Deze workshop wordt gegeven door Mirte Gerritsen.

Schrijf je nu in