Bijeenkomst Noord-Nederland (werknemers)

Jouw toekomst is nu is een evenement voor zowel werkgevers als werknemers uit verschillende sectoren. De bijeenkomst is op 13 september in het Abe Lenstra Stadion (Heerenveen).

Programma (werknemers)

12.15 uur – Start inloop

12.45 uur – Opening en plenaire sessie Keynote speaker Vrije Denkers 'Nu is beter dan binnenkort' (zie onderstaand)

13.55 uur – 1e ronde workshops

15.05 uur – 2e ronde workshops

16.15 uur – Plenaire afsluiting

16.30 uur – Netwerkborrel

Bekijk hieronder uit welke vijf workshops je kunt kiezen. 

Inschrijven

Schrijf je in via de groene knop. Je kunt aangeven welke workshop je voorkeur heeft.

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail.

Schrijf je nu in

Waarom meedoen?

  • Laat je inspireren tijdens verschillende workshops.
  • Ontdek welke competenties en vaardigheden van belang zijn voor de toekomst.
  • Leer hoe je zelf beslissingen neemt over je loopbaan.
  • Maak kort kennis en ontdek jouw mogelijkheden bij andere organisaties in de buurt.
  • Breid je netwerk uit.
Schrijf je in
Nu is beter dan binnenkort 1x1

Plenaire sessie 'NU is beter dan binnenkort'

We kennen het allemaal, uitstelgedrag. We wachten op 'binnenkort', op het plan, op de toestemming, op de uitwerking van de wat-als-scenario’s, op het geld. Terwijl we stiekem weten dat we misschien NU wel in actie moeten komen. Waar dat door komt? We vinden dat we met 'denken' verder komen dan met 'doen'. Herken je dat? Dat je liever werkt aan toekomstplannen, verwachtingen en voorspellingen dan aan het effectief omgaan met verrassingen in het hier en NU? Dat is heel menselijk. Maar je kunt het doorbreken! Hoe? Daarover gaat deze plenaire sessie 'NU is beter dan binnenkort'.

Deze sessie wordt gegeven door de Vrije Denkers.

Meer over deze sessie

Workshops

Je hebt keuze uit 5 workshops. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met daarin een link naar Google Forms. Hier kan je aangeven welke workshop je voorkeur heeft. Bij de indeling proberen we rekening te houden met je voorkeur, maar dit is natuurlijk afhankelijk van de beschikbare onlineplek per sessie.

Speeddate workshop

1. Speeddaten

In gesprek met werkgevers uit je eigen sector en uit andere sectoren. Het is eigenlijk een oriënterend gesprek waarbij je kennis maakt en kennis uitwisselt en een leuke manier van netwerken!

Deze workshop wordt gegeven door Maaike Draaisma.

Klaar voor de toekomst workshop

2. Klaar voor de Toekomst

De wereld verandert snel. Automatisering en digitalisering hebben veel invloed op werk en organisaties. Hoe ziet jouw werk er straks uit en wat betekent dat voor jou? Hoe zorg je ervoor dat je klaar bent voor de toekomst? De vaardigheden van de 21ste eeuw zijn hierop een antwoord. Geen theoretisch verhaal maar je ervaart het zelf. Je loopt niet alleen geïnspireerd de deur uit, maar ook met zelfinzicht en handvatten om je die 21ste-eeuwse vaardigheden verder eigen te maken.

Deze workshop wordt gegeven door Thijs van Geenen.

Netwerken workshop

3. Netwerken

Netwerken als instrument om jouw doelen te bereiken. Netwerken wordt steeds vaker gezien als een waardevol instrument. Netwerken is meer dan een biertje drinken of een kop lekkere koffie (ook leuk en belangrijk overigens). De juiste mensen kennen... daar kom je verder mee; in je huidige werk, privé, of als je op zoek bent naar een nieuwe baan. Het gaat er niet alleen om wie je bent, wat je kan en wat je wilt, maar ook om wie je kent.

Deze workshop wordt gegeven door Christianne Bongers.

Competenties workshop

4. Competenties ontdekken

Weet jij welke competenties en vaardigheden van nature bij jou passen, waar je energie van krijgt? En in welke je misschien wel heel goed bent, maar die energie vreten? Welke activiteiten doe jij privé, vind je leuk en ben je goed in?

Stel dat je die competenties en vaardigheden ook (meer) in je werk zou kunnen toepassen? Dat is waar we samen naar gaan speuren. Wie weet vind je onontdekte pareltjes!

Deze workshop wordt gegeven door Eelco Wisman.

Escape room workshop

5. Escape room

Kom uit je comfortzone. Maak kennis met drie psychologische basisbehoeften: intrinsieke verbondenheid, bekwaamheid en autonomie en wat die voor jou betekenen. Kraak je eigen code.

Deze workshop wordt gegeven door Mirte Gerritsen.

Schrijf je nu in