Bijeenkomst Noord-Nederland (werkgevers)

Jouw toekomst is nu is een evenement voor zowel werkgevers als werknemers uit verschillende sectoren. Beiden volgen een apart programma en komen elkaar tegen bij het speeddaten. De bijeenkomst is op 13 september in het Abe Lenstra Stadion (Heerenveen).

Programma (werkgevers)

10.00 uur – Inloop werkgevers

10.30 uur – Aftrap met werkgevers en Workshop 'Verandervermogen, bewustwording en in beweging blijven' door Eelco Wisman (zie onderstaand)

12.00 uur – Start lunch werkgevers

12.15 uur – Inloop werknemers

12.45uur – Opening en sessie met keynote speaker Vrije Denkers met 'NU is beter dan binnenkort' (zie onderstaand), tevens start programma werknemers

13.55 uur – 1e ronde speeddaten (ga in gesprek met werknemers uit je eigen sector en uit andere sectoren, en laat ze kennismaken met jouw organisatie)

15.05 uur – 2e ronde speeddaten

16.15 uur – Plenaire afsluiting

16.30 uur – Netwerkborrel

Inschrijven

Schrijf je in via de groene knop. Je ontvangt per mail een bevestiging en nadere informatie.

Schrijf je nu in
Verandering

Verandervermogen, bewustwording en in beweging blijven

'Jouw toekomst is nu' staat vandaag in het teken van 'regie op eigen loopbaan' en bewustwording op 'verandervermogen'. Vanuit jouw rol als HR-professional of als leidinggevende is het van belang dit proces te faciliteren en te ondersteunen en medewerkers een stap verder te helpen. In welke mate kan iemand meegaan in veranderingen? Deze op een adequate wijze hanteren, en zichzelf steeds weer aanpassen en verandering als een kans omarmen? Een medewerker die in beweging blijft, doet steeds nieuwe kennis en ervaring op. Dat maakt hem breder georiënteerd en daardoor beter inzetbaar, binnen of buiten de organisatie. Ook is het dan interessant om hun motivatoren te kennen. Wat drijft iemand, waar lopen ze warm voor, waar worden ze blij van, waar zijn ze goed in, waar krijgen ze energie van… en wat gebeurt er als de pressure-cooker aangaat.

Deze workshop wordt om 10.30 uur gegeven door Eelco Wisman en is alleen voor de deelnemende werkgevers die ook deelnemen aan de workshop Speeddaten voor werknemers.

Nu is beter dan binnenkort 1x1

NU is beter dan binnenkort

We kennen het allemaal, uitstelgedrag. We wachten op 'binnenkort', op het plan, op de toestemming, op de uitwerking van de wat-als-scenario’s, op het geld. Terwijl we stiekem weten dat we misschien NU wel in actie moeten komen. Waar dat door komt? We vinden dat we met 'denken' verder komen dan met 'doen'. Herken je dat? Dat je liever werkt aan toekomstplannen, verwachtingen en voorspellingen dan aan het effectief omgaan met verrassingen in het hier en NU? Dat is heel menselijk. Maar je kunt het doorbreken! Hoe? Daarover gaat deze plenaire sessie 'NU is beter dan binnenkort'.

Deze sessie wordt gegeven door de Vrije Denkers.

Meer over deze sessie

Waarom meedoen?

  • Start de dag met een interessante workshop van Eelco Wisman.
  • Deel kennis met en wordt geïnspireerd door vakgenoten van andere organisaties.
  • Ga tijdens het speeddaten in gesprek met werknemers uit je eigen sector en uit andere sectoren en laat ze kennismaken met jouw organisatie.
Schrijf je in