Hybride werken

Er is veel geleerd van het versnelde thuis werken. Waar en hoe gaan we straks werken? Thuis en/of op kantoor. Onderzoeken laten zien dat thuis werken zorgt voor meer focus en efficiëntie, terwijl het fysiek samenwerken op kantoor de creativiteit en het teamgevoel bevordert. De nieuwe manier van werken lijkt dus hybride. Hoe kan je je hierop goed voorbereiden?

Aan de slag met hybride werken

Hybride werken
Wat is hybride werken?
Hybride werken staat voor het flexibel kiezen van de tijd, locatie en de wijze waarop het werk plaatsvindt. Wat speelt daarbij een rol?
Thuis werken en overleggen 1x2
Wat kun je doen als werknemer?
Je bent inmiddels een ervaren thuiswerker, maar hoe gaat het nu verder? Wat wil jij? Wat vraagt je werk, je leidinggevende en je team van je?
Leidinggevenden 2x1
Wat kun je doen als werkgever?
Hoe gaan we over naar een nieuwe manier van werken? Wat moet je doen om hybride werken vorm te geven? Wat spreek je af met je medewerker?

Ook interessant

Inspiratiesessies Ben jij bezig met het thema hybride werken binnen je corporatie? Meld je dan aan voor een of meerdere inspiratiesessies. Community hybride werken Gratis online community van en voor leidinggevenden over hybride werken, onder begeleiding van FLOW en bureau Qidos. Hybride werken: tijd- en plaatsonafhankelijk werken (cao) Cao-partijen gaan in 2021 met elkaar in gesprek over hybride werken. Lees wat dit betekent. Hybride in je regio Wat gebeurt er in jouw regio op het gebied van hybride werken?